Неймовірно, але факт: Льодовий Клуб закривають! (Прес-служба ГО «Вінниця ДАУН СИНДРОМ»)

Неймовірно, але факт: Льодовий Клуб закривають! (Прес-служба ГО «Вінниця ДАУН СИНДРОМ»)

Не вірили до останнього, та це сталось, і вже оголошено офіційну дату – 1 березня останній робочий день Льодового клубу…Останній день, коли буде можливість завітати, насолодитись та закарбувати у своїй пам’яті це чудове місце, з яким у кожного вінничанина пов’язано стільки теплих спогадів: перше побачення, освідчення і її заповітне «так», відпочинок із одногрупниками, день народження діток, їх перші невпевнені кроки, вогонь та натхнення в очах та досягнення маленьких хокеїстів та фігуристів…

Понад 10 років «Льодовий клуб» приймав та радував гостей та спортсменів звідусіль. Та доля і ті, хто міг, справді міг вплинути на цю ситуацію, - вирішили інакше. Попри усі звернення та зустрічі, петиції, що блискавично набирали необхідну кількість голосів, і тисячі живих підписів вінничан: спортсменів та майбутніх чемпіонів, батьків та друзів, простих відвідувачів, що люблять це місце і справжніх фанатів ковзанки.

Та наразі, стало остаточно зрозуміло, як місцеві вершителі ставляться до своїх городян, до тих, хто колись обирав та сподівався.

Нижче опубліковано лист, який потужна ініціативна група захисників Льодового клубу направила до міської ради.

Основною ідеєю звернення була відкрита зустріч, на якій були б присутні представники влади, власне вінницький міський голова особисто, власник Льодового клубу, батьківський комітет хокеїстів та фігуристів, тренери, дорослі команди хокеїстів-аматорів, представники громадських організацій та соціальних ініціатив, зокрема «Вінницький ДАУН СИНДРОМ», що ініціювали це звернення разом із хокейною дитячою школою «Патріот», та навіть не уявляють, як зараз забрати у своїх «сонечок» нову мрію.

Але звернення було проігнороване: 25 лютого зустріч так і не відбулась і ніяких коментарів озвучено не було.

І зараз вже однозначно зрозуміло, що через байдужість, закритість та ще якісь незрозумілі і абсолютно невнятні причини у Вінниці зникнуть останні Олімпійські зимові види спорту, загине ряд соціальних і суспільних ініціатив, в т.ч. «Сонячні ковзани», «Відкрий серце для добра» та ін., а багато фанатів Льодового остаточно розчаруються у місцевій владі.

Та хочеться задати їм «туди» питання:

Невже влада розраховує на те що, її байдужість та підкреслене явне ігнорування проблеми та мрій маленьких та дорослих вінничан зітруться з пам’яті?

Невже воно все того варте?


Читайте також:

Потурбуються про іншу ковзанку. Відповідь міськради на новину про закриття «Льодового клубу»
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up