Наші вдома: Україна повернула з полону 60 військових та тіла 49 загиблих

Наші вдома: Україна повернула з полону 60 військових та тіла 49 загиблих
Фото зі сторінки Єрмака
  • У День ЗСУ додому повертаються 60 українських воїнів, які були в полоні.
  • Також на вільну територію України вдалося повернути тіла 49 загиблих українських захисників.

Обмін полонених

Глава Офісу президента Андрій Єрмак повідомив про черговий обмін полоненими у форматі «60 на 60» — в Україну повертаються воїни збройних сил, нацгвардії та ДПСУ.

— У День ЗСУ додому повертаються 60 воїнів збройних сил, нацгвардії, ДПСУ — 58 чоловіків та дві жінки, 15 офіцерів та 45 рядових та сержантів, — повідомив голова ВП.

Відео дня

Передача тіл Героїв

Також на вільну територію України вдалося повернути тіла 49 загиблих українських захисників. Про це повідомило Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

— Сьогодні (6 грудня – ред.) відбулася чергова передача тіл героїв – в Україну повернули 49 загиблих, — заявили в Мінреінтеграції.

Уповноважений зі зниклих безвісти Олег Котенко розповів, що його офіс спільно з силовими структурами робить все можливе, щоб повернути якнайбільше тіл.

— Постійно продовжуються роботи з відпрацювання локацій, де, ймовірно, знаходяться загиблі бійців, — повідомив чиновник.

Усього з початку роботи Котенко зі зниклих безвісти вдалося повернути додому тіла 827 захисників, які віддали своє життя за Україну.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Нагороди за татусів. вісім нагцгвардійців з Вінниччини отримали ордени… посмертно

Жмеринка зустрічає Героя. На Донеччині загинув військовий Роман Буран

Диво під час війни. Іван Болюбаш, якого вважали загиблим, виявився живим

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Julia Ståhl

    🙏🙏💛💙
  • Таня Шарагова

    Слава  Богу.Дякуємо.
  • Люба Павельчук

    З поверненням на рідну Землю.
    Слава Україні, Героям Слава!
  • Таня Тетяніна

    Господи Слава Тобі за повернення полонених!

keyboard_arrow_up