Напередодні Дня працівників освіти України вчителі Вінниччини приймали вітання, квіти та нагороди

Напередодні Дня працівників освіти України вчителі Вінниччини приймали вітання, квіти та нагороди
  • Захід відбувся за участі керівництва обласної військової адміністрації, обласної Ради та обласного комітету Профспілок працівників освіти і науки України.
  • Хвилиною мовчання присутні вшанували героїв, які віддали своє життя за мирне майбутнє України.

— Ви пам'ятаєте перші дні війни? Коли розселяли людей по школах, готували їсти в їдальнях? Ви продемонстрували, якими ви є сильними і довели, що освіта наших дітей в надійних руках. Від Ольгополя до Глухівців, незважаючи на відстань близько 300 км — ви впоралися. Кожна школа і кожен дитячий садок. І за це я вам дуже дякую, — звернувся до учасників зібрання Сергій Борзов, голова Вінницької ОДА

Очільник області підкреслив, що незважаючи на обмежені фінансові ресурси у зв'язку з повномасштабною війною, держава шукає можливість підтримати освітню галузь.

Відео дня

Майже 31 млн грн з державного бюджету спрямували на будівництво та ремонт укриттів у школах області. Майже 51 млн грн — на придбання шкільних автобусів. Нещодавно Уряд відновив субвенцію з державного бюджету на впровадження реформи Нової української школи, яка у 2022 році не надавалась. Спільними зусиллями змогли забезпечити очне навчання або навчання у змішаному форматі в 97 % закладах загальної середньої освіти.

Завдяки співпраці Уряду з міжнародними донорами цього року педагоги області отримали 2 564 хромбуки та ноутбуки.

За багаторічну плідну педагогічну діяльність, ефективне використання в роботі новітніх технологій, зміцнення навчально-матеріальної бази закладів освіти та з нагоди професійного свята  були вручені  премії та Почесні грамоти обласної  військової адміністрації та обласної Ради, а також грамоти, подяки і нагрудні знаки від Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОВА.

 

Читайте також:

Діти з особливими освітніми потребами не мають бути замкненими в чотирьох стінах

Будівництво шести протирадіаційних укриттів у садочках відкладається на наступний рік. Чому?

Навчальний рік у вінницьких школах може закінчитися раніше 28 червня. Від чого це залежить?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Nadia Kyrychenko

    Які огидні жирні пики керують Вінницю і Гро за кулисами спостерігає
  • Busko Oksana

    По селам не забули відзначити ?
  • Римский Александр

    Это вы наши школы забыли. Там 90% учительского состава психопаты и придурки были. Детей ненавидели поголовно. Борзов-то в курсе, сам тогда в 35-ю ходил. И сейчас не сильно что-то изменилось. Те же рожи с тем же поведением. Боятся только немного, что дети на смартфон заснять всё могут.

    Mehed Valentyna reply Римский Александр

    Октавиан Август ну склад вчителів змінився з тих пір, але що до любові до дітей …Та і діти зараз інші.  Все потребує кардинальних змін, відношення батьків , дітей , вчителів.

    Сергій Романов reply Римский Александр

    Октавиан Август а хто за такі зарплати як у випускника ЦПШ що прибирає туалет на вокзалі буде працювати. Тільки психопати.
    Все добре. Це наша освіта. Маємо що маємо.

keyboard_arrow_up