«Нагадують про тих, хто б’є рашистів». У Калинівці встановили патріотичні банери

«Нагадують про тих, хто б’є рашистів». У Калинівці встановили патріотичні банери
Патріотичні банери нагадуватимуть калинівчанам про тих, хто нині на фронті і хто в іддав життя на війні з російськими нелюдами
  • Для банерів використали опору, де раніше кріпили теплотрасу.
  • Інформація про кожного загиблого земляка оновлюється на електронному табло.
  • Як сприймають містяни такі матеріали?

Два банери з популярними патріотичними закликами з’явилися на вулиці Машинобудівників у Калинівці. На одному з них слова «Слава Україні!», на іншому — «Героям слава!». Розмістили їх на конструкції, на якій раніше кріпили теплотрасу. Трубу теплотраси демонтували, а опора залишилася. Розібрати її не дозволяють, бо на тому місці проходить газопровід.

Про це повідомляє сайт Калинівської міськради.

Банери знаходяться над проїжджою частиною вулиці. Напис добре видно з автомобілів, які тут проїжджають.

Відео дня

«Після того, як опору перефарбували та оновили, її використали для монтажу банерів, — йдеться у повідомленні на сайті міськради. — Тепер вони нагадуватимуть кожному жителю Калинівської громади та гостям міста про тих, хто ціною власного життя боронить рідну землю від ворога…»

У повідомленні зазначається, що у Центрі культури та дозвілля, а також у фойє будівлі Калинівської міськради встановлені  електронні стенди. На них постійно оновлюється інформація про полеглих на фронті земляків.

Також при вході до Центру культури та дозвілля розмістили плакат з написом: «Там, де ми, там Україна». Він нагадує про Героїв, які нині захищають рідну землю від російських окупантів.

Запитали калинівчан , як вони ставляться до таких знаків на території міста.

— До війни мені довелося бути в Америці, — розповідає один з чоловіків на ім’я Микола. — Перше, що вразило, це державні прапори США. Їх бачив. повсюди! Вони були різних розмірів. Майоріли на вітрі на різній висоті. Здавалося б, ну, що таке прапор? Скажу чесно, це впливає на людину. Навіть на іноземця. Американці великі патріоти. Це один з елементів виховання патріотизму і любові до своєї держави. Нам треба теж так робити. Тоді було б менше «ватників».

— Часто зупиняюся біля електронного стенду, дивлюся в облмччя і читаю імена загиблих, — каже пані Марія, яка повернулася в рідне місто на початку війни з одного з небезпечних регіонів. — Мені здається, що коли я поруч, то тим само вшановую загиблих. Вони чужі для мене, а сприймаю їх, як рідних. Вічна слава і вічна пам'ять нашим загиблим захисникам. Ще більше треба робити для того, аби їх пам’ятали.
 

Читайте також:

«Вилив отруту на наші голови». Уже восьмеро людей в лікарні, наймолодшому з них 10 років

Ворог атакував Вінниччину. Наші сили ППО збили дві крилаті ракети Калібр

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up