На залізничному вокзалі евакуювали всіх пасажирів. Що там відбувається?

На залізничному вокзалі евакуювали всіх пасажирів. Що там відбувається?
  • У Вінниці поліцейські евакуювали людей із залізничного вокзалу.
  • Невідомий повідомив на спецлінію 102, що має при собі гранату та автомат та перебуває на вокзалі.
  • Наш журналіст веде прямий репортаж. Туди вже приїхали вибухотехніки, поліція та швидка допомога. 
  • Дивіться відео з місця.

Сьогодні, 21 січня, близько 15.30 год. на спецлінію 102 зателефонував невідомий чоловік та повідомив, що має при собі зброю і перебуває на залізничному вокзалі у Вінниці. Жодних погроз він не висловлював. 

Наш журналіст веде прямий репортаж з місця. 

Відео дня

За кілька хвилин на місце події прибули вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група поліції та рятувальники. 

Евакуювали людей

З території вокзалу евакуйовано 200 людей.

Наразі поліцейські обстежують приміщення вокзалу та прилеглу територію.

Проводяться оперативні та розшукові заходи для встановлення людини, яка телефонувала на 102.

 

Чоловіка затримали

Зображення може містити: одна або кілька осіб, люди стоять, надворі та у приміщенні

Протягом години поліцейські встановили та затримали чоловіка, який повідомив, що має при собі гранату та автомат.

— В результаті за годину зловмисника затримали на території Оратівської територіальної громади. Чоловік перебував у нетверезому стані. Жодної зброї у нього не було. Встановлено, що чоловік з свого села, де він постійно проживав, не виїздив. Через стан сп’яніння він не зміг пояснити свої дії,— розповідає журналістці «20 хвилин» пресофіцер відділу комунікації вінницької обласної поліції  Анна Олійник.

За її словами, в діях 26-річного чоловіка, який раніше притягувався до відповідальності за крадіжки, вбачаються ознаки злочину, передбаченого статтею 383 КК України (Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального правопорушення). За такий злочин передбачено покарання – до 2-х років позбавлення волі.

 

Читайте також:

На «зоні» вінничанин продовжував «грабувати» чужі банківські картки

Повідомлення від вчителів: вінницькі школярі повертаються за парти 25 січня

«Хто казав, що карантин, то скучно»: хлопці роздяглись та стрибнули з мосту

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Даша Петлёваная

    У журналиста такая речь, что слушать просто невозможно 🤢
  • Igor Migunov

    кто хочет что-то взорвать, предупреждать заранее не будет.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up