На війні загинув морський піхотинець Олег Федоришин. Герою було 32 роки

На війні загинув морський піхотинець Олег Федоришин. Герою було 32 роки
  • Війна, клята війна, яка завжди ходить поруч зі смертю, смутком та невимовним болем.
  • На щиті до рідної домівки повертається Олег Федоришин 1990 року народження, житель села Сліди.

Як повідомляє Тульчинська районна державна адміністрація, під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув Олег Васильович Федоришин, 32-річний житель с.Сліди.

Матрос Федоришин Олег Васильович був номером обслуги гранатометного відділення взводу вогневої підтримки роти морської піхоти.

Відданий військовій присязі, на вірність українському народові, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу та незалежність, 17 лютого 2023 року, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Мар’їнка Покровського району Донецької області наш Земляк загинув.

Відео дня

— Олег Васильович був справжнім патріотом, вірним захисником України, таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті та навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності. Смерть Олега — це не тільки біль сім'ї, родини, це біль громади, це біль усієї країни, — йдеться у повідомленні.

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

На війні біля Бахмута загинув військовий Олександр Волос з Браїлова

«Він був ідеальним прикладом для дітей»: пам'яті Героя Володимира Гаврилюка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Андрей Николаев

    Завжди був веселим, позитивним. Здавалось інколи, що для нього не існує проблеми, проблема була, тільки у тому, як її вирішити. А ось цю, зі смертю,  не зміг... Не віриться.



    Вічна пам'ять ГЕРОЮ!
  • Людмила Пастушенко

    😔😱😭😢справжнiгероi йдуть на небеса за свободу Украiни.вiчна пам'ять.
  • Надія Ш

    ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ !

keyboard_arrow_up