На війні у боях за Україну загинув 25-річний захисник з Барської громади

На війні у боях за Україну загинув 25-річний захисник з Барської громади

У боях за Україну з російськими окупантами загинув 25-річний військовослужбовець Олександр Ляхнович з Вінницької області. Він вступив до лав української армії на початку повномасштабного вторгнення держави-агресора Росії.

Воїна не стало 9 березня. Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці Барської міської ради.

— У бою за Україну, виявивши стійкість і мужність, відданий військовій присязі на вірність українському народу, загинув наш земляк, старший солдат, герой Ляхнович Олександр Володимирович, 1997 р.н., житель міста Бар, — йдеться у повідомленні.

У міськраді зазначили, що загиблий військовий був відважним, сміливим, нескореним та відданим сином свого народу, він протистояв ворогові на полі бою до останнього. Ляхнович не дожив до перемоги української держави над російським агресором, але наблизив її ціною свого життя.

Відео дня

Возможно, это изображение ‎1 человек и ‎текст «‎اg загинув за укратну ляхнович олександр володимирович 1997 p.H. ROW ทUH‎»‎‎

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

«Бойове хрещення пройшло у запеклому бою» — морпіх «Гора» розповідає про війну

У Чорне море ворог вивів 13 кораблів, серед яких чотири носія крилатих ракет «Калібр

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (64)
  • Tetyana Poberezhna

    Вічна та світла пам'ять Герою!
  • Леонид Кацевич

    Аминь!
  • Раиса Ланова

    Вічна слава Герою!
  • Надія Горбачова

    Царство небесне герою щирі співчуття рідним

keyboard_arrow_up