На Вінниччину доправлять тіла загиблих в авіакатастрофі курсантів

На Вінниччину доправлять тіла загиблих в авіакатастрофі курсантів
  • Сьогодні, 6 жовтня, у Вінницьку область прилетить борт, який доправить тіла двох наших земляків — Максима Хом'ячука та Романа Корчовського.
  • Молоді хлопці загинули в авіакатастрофі, яка сталася ввечері 25 вересня у Харківській області.

6 та 7 жовтня в Оратівському районі оголошено Днями жалоби. Про це у фейсбук пише Оратівська районна державна адміністрація.

У ці дні на всіх спорудах органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ організацій буде приспущено Державний прапор України із траурною стрічкою.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

— 6 жовтня біля Меморіалу Слави у місті Харків відбудеться траурна церемонія прощання з загиблими курсантами Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба, — Цього ж дня о 14.00 борт з тілами загиблого Максима Хом’ячука із села Новоживотів Оратівського району та Романа Корчовського із міста Крижопіль вилетить на Вінниччину для подальшого поховання курсантів на рідній землі.

Поховають Максима Хом’ячука завтра, 7 жовтня у селі Новоживотів.

В авіакатастрофі на Харківщині загинули наші земляки Максим Хом'ячук та Роман Корчовський

Під час аварії літака Ан-26 25 вересня, нагадаємо, загинули двоє наших земляків — Максим Хом'ячук з Оратівського району та Роман Корчовський з Крижополя. Обидва були курсантами Харківського університету Повітряних сил імені Кожедуба.

 

Читайте також:

В авіакатастрофі на Харківщині загинули наші земляки Максим Хом'ячук та Роман Корчовський

Пам’яті загиблих льотчиків. Один з них нещодавно пролітав над Вінницею

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Татьяна Бевза

    Аминь
  • Зоя Чернега

    Вічна пам'ять.
  • Наталья Морозюк

    Нехай Земля їм буде пухом!!!😢😢😢
  • Аня Волинець

    Вічна пам'ять!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up