На Вінниччині людям заборонили відвідувати ліси. Яка причина?

На Вінниччині людям заборонили відвідувати ліси. Яка причина?
  • До відома вінничан та усіх мешканців: на Вінниччині заборонили відвідувати ліси. Таке рішення прийняли для мінімізації лісових пожеж. 

Про це повідомив Голова Вінницької ОВА Сергій Борзов. За його словами, заборона поширюється на усі лісові масиви на території області, особливо прикордонних районів Вінниччини.

Борзов зазначає, що він підписав відповідний наказ:

«Заборонено населенню відвідування лісів та в’їзд до них (крім транзитних шляхів) транспортних засобів й іншої самохідної техніки за винятком тих, що використовуються для потреб лісогосподарської діяльності у період воєнного стану та високої пожежної небезпеки»

Відео дня

Водночас Голова Вінницької ОВА додає, що відвідувати ліс матимуть право лише силовики, військові, рятувальники та лісівники.

 

Читайте також:

Запрацювали аквамати «Долина-Плюс» та інше важливе за 28 березня на 20minut.ua

«Я — Вінниця. Вінниця — це Україна!» Канал «1+1» зняв патріотичний ролик

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (91)
  • Ганна Мельникова

    Для тих хто обурюються: лісові пожежі, це не єдина причина чому забороняють йти до лісу, причин можна сотню озвучити, адже все можливо-  ймовірні варіанти: ворожі ДРГ які наставили мін і розтяжок або просто закопали схрони зброї, шматки збитих не розірваних ракет (які наш народ на метал піде здавати🤦‍♀️)... Окрім трави можна ще купу причин назвати. Тому : заспокійтесь, то ймовірніше всього для Вашої ж безпеки.
  • Анатолий Евдокимов

    Вячеслав Онищук ТЫ САМ ДЕБИЛ.
  • Вячеслав Онищук

    Що готуєте до короновірусу?
    Борзов дебіл з КВН
    А ми мусимо цього ідіота слухати
  • Oleh Bespalko

    Да. Наш народ багато чого не розуміє. Сказали що не можна через військовий стан ходити до лісу значить не можна. Не треба дурні питання ставити і коментарі писати.

    Олег Каськов reply Oleh Bespalko

    Oleh Bespalko позаминулого року теж "не можна" було ходити до лісу. І до парку,і до скверу... А потім Ляшко признався,що там не було жодної загрози,що це зробили навмисне,щоб налякати(sic!) людей.

    Oleh Bespalko reply Oleh Bespalko

    Олег Каськов якщо не доходить чого не можна в ліс ходити то краще не коментувати.

    Олег Каськов reply Oleh Bespalko

    Oleh Bespalko а якщо вам скажуть у підштанниках ходити? Через військовий стан...

keyboard_arrow_up