На територіальну оборону у Вінниці та області виділили понад 21 мільйон гривень

На територіальну оборону у Вінниці та області виділили понад 21 мільйон гривень
  • Від одного й більше мільйона гривень на потреби ТРО виділили у трьох містах та обласній раді. Найменші внески — від 50 тисяч гривень. Ще шість громад виділять кошти на тероборону найближчими днями.

Обласна рада та 57 територіальних громад в області виділили 21,2 мільйона гривень на тероборону Вінницької області, — йдеться на сайті Вінницької облдержадміністрації.

Зокрема, Вінницька міська рада виділила 5 мільйонів гривень, Вінницька обласна рада 3 мільйони, Могилів-Подільська міська рада — 1 мільйон, Калинівська міська рада також 1 мільйон гривень. 

Суми в інших громадах менше одного мільйона. Найменше на ТРО виділили: Ольгопільська сільська рада — 70 тисяч, Кунківська сільська рада — 55 тисяч, Сутисківська сільська рада — 50 тисяч гривень. 

Відео дня

Найближчими днями сесії відбудуться ще у шести громадах: Тульчинській, Городківській, Немирівській, Яришівській, Глуховецькій та Козятинській. 

Виділені громадами кошти будуть витрачені на підготовку територіальної оборони та населення України до участі в русі національного спротиву.

Читайте також:

Оприлюднили карту бомбосховищ Вінниччини. Що потрібно обов'язково знати?

Штрафи за парковку. Як водії оскаржують покарання у вінницьких судах

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up