На поштовій марці показали туристичний бренд з написом «Вінниччина — подорож за враженнями!»

На поштовій марці показали туристичний бренд з написом «Вінниччина — подорож за враженнями!»
В руках у вінничанки Вєти Кулявець конверт, на якому малюнок туристичного бренду області V
  • Латинська літера «V» є основою туристичного бренду краю.
  • Що ще зображено на символіці Вінниччини?

Поштовики кажуть, що це вперше в Україні на конверті зобразили туристичний бренд області. Жоден інший регіон держави не представляв себе у такий спосіб, крім вінничан.

Що являє собою бренд краю?

Латинська літера «V» є його основою. Чому саме ця буква, здогадатися не складно. З неї починається назва області. Крім того, починається ще одне слово — промовисте, значуще для багатьох слово «вікторія», тобто перемога.

Відео дня

Символ обрамлений контурами території області, так само, як на географічній карті.

Малюнок бренда презентували влітку нинішнього року. До участі уйого розробці залучали фахівців з Національної туристичної організації.

Щоб наш бренд ставав упізнаваним , а до нас на екскурсії хотіли приїхати більше людей, його потрібно поширювати, упроваджувати у сферу маркетингу і туризму, просувати у соцмережах та повсякденному житті.

Одним із способів такого поширення стало його розміщення на поштовій марці.

Як розповіли в обласній дирекції «Укрпошти», погашення марки є їх внеском у справу пропаганди нашої області за її межами.

Уточнюють, що для цього було виготовлено спеціальний одноразовий поштовий штемпель із зображенням художнього малюнка, на якому відтворено бренд області з написом «Вінниччина — подорож за враженнями!»  

За інформацією поштовиків, це вперше на поштовій марці зображено бренд окремо взятої області. Звичайно, приємно, що такою областю стала наша Вінницька.

Відтепер слово «Вінниччина» можна прочитати на конвертах. Філателісти вже «полюють» за такими конвертами чи марками. Кажуть, з часом вони користуватимуться великим попитом і викликатимуть інтерес не тільки серед філателістів.

 

Читайте також:

Серце донора з Вінниці доставлять до Києва. Його забрали вертольотом з майданчика медколеджу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up