На довгоочікувану реконструкцію Батозької визначили підрядника. Що це за компанія?

На довгоочікувану реконструкцію Батозької визначили підрядника. Що це за компанія?
  • Дорога від вінницького вокзалу до Муніципального ринку вже майже півтора року як перекрита на ремонт. 
  • У мерії оголошували тендер на пошук підрядника, й днями оголосили про переможця тендера. Що це за компанія і які ціна реконструкції?

Після тривалої паузи в роботах міська влада оголосила тендер на відновлення реконструкції Батозької. Кошторисна ціна проєкту склала 291 мільйон 40 тисяч гривень. Але на Prozorro ціну вдалося зменшити до 261 мільйона 780 тисяч. Саме за таку ціну погодилася зробити реконструкцію компанія «ПП «Б.В.В.-БУД». 

Додамо, що у 2021 році роботи й матеріали коштували 178,9 мільйона гривень. Така різниця у вартості виникла через те, що зросли ціни на будівельні матеріали та й сама вартість роботи будівельників. 

Відео дня

Що компанії доручать зробити на Батозькій?

Технічним завданням передбачається асфальтування, прокладання колій, благоустрій.

Як ми писали раніше, в мерії додали зробити кілька нових ділянок підряднику. Це, зокрема, реконструкція колії на розворотному кільці трамваїв. Також підряднику доручать встановити кріплення та розгалуження для мереж типу «трамвай/тролейбус».

Як розповідав нам директор департаменту комунального господарства Юрій Семенюк, на відреконструйованій ділянці буде 18 світлофорів, по окремому світлофорному сигналу на кожну смугу для різного транспорту, на пішохідні переходи. 

Коли почнуться роботи — наразі невідомо. Це буде відомо, коли мерія підпише з переможцем договір підряду. Орієнтовні строки завершення — 30 жовтня 2024 року.

Що відомо про компанію?

Як дізнаємося з «Опендатабот», які надають доступ до державних даних для громадян та бізнесу, приватне підприємство «Б.В.В.-БУД» зареєстроване у Вінницькому районі, село Якушинці. 

Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, дата заснування ПП «Б.В.В.-БУД» — 26.12.2007 року. 

Статутний капітал компанії ПП «Б.В.В.-БУД» складає 21 000 гривень. Директор компанії — Бобрук Віталій Вікторович. Підприємство загалом було учасником 19 тендерів. Найбільшим замовником є — департамент капітального будівництва Вінницької міської ради. 

Які ремонти і реконструкції у Вінниці цій фірмі доручали раніше? Підприємство займалося капітальним ремонтом сховищ у Вінницькій міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги (за 10 387 618 грн), ліцеї №18 (за5 821 546 грн), дитсадку в смт Десна (за 4 664 549 грн). 

Також проводили капітальний ремонт приміщень стерилізаційної у «Клінічному Центрі інфекційних хвороб» за 3 154 626 гривень. А також «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» була замовником у підприємства капітального ремонту мосту на км 0+125 автомобільної дороги загального користування місцевого значення Савинці-Вільшанка-Велика Кісниця.

Читайте також:

Невже дочекались? У Вінниці готуються до відновлення реконструкції Батозької

Реконструкція переходу на Урожаї: коли, як та навіщо це треба?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Сергій Гошин

    Прозоро відмінили от вам і здрасті.
  • Читач34

    Перепродіуси одні сидять
  • Аркадий Крысько

    Квартали як пиріжки, а тут тормоз.
    Лайночас.
  • Татьяна Бабий

    Дуже серьезна компанія з капіталом в 21000грн(600$),
    відмивання грошей.
    100млн на карман одним рухом.

    Татьяна Бабий reply Татьяна Бабий

    Юрий Демчук Натисніть на публікацію,там все росписано,що за компанія тендер виграла,що вона з себепредставляє.
    Іі статутний капітал,вся інфа

    Юрий Демчук reply Татьяна Бабий

    Татьяна Бабий Не зрозумів ,про яку таку компанію з капіталом в 21000 грн. йдеться мова?А 100 млн. це вже нова компанія?Роз'ясніть, для тих хто не зрозумів, буть ласка.

    Читач34 reply Татьяна Бабий

    600 долларів то за старим курсом було, вже аби не 500

keyboard_arrow_up