На благодійному аукціоні у Вінниці зібрали майже 400 тисяч гривень на підтримку ЗСУ

На благодійному аукціоні у Вінниці зібрали майже 400 тисяч гривень на підтримку ЗСУ
  • У Вінниці на благодійному аукціоні під час XVI Незламного ВІННИЦіЯнського кінофестивалю зібрали майже 400 тисяч гривень для оборонців.
  • Гроші планують спрямувати на купівлю бойової розвідувально-дозорної машини для 120-ої окремої бригади територіальної оборони.

На початку урочистого заходу усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять тих, хто віддав своє життя за Україну. Серед них і автор відеозаставки фестивалю Євген Гутнік, який після повномасштабного вторгнення пішов на фронт служити військовим медиком і повернувся до Вінниці «на щиті». Про це повідомили у Міському Палаці мистецтв.

— Військові сьогодні стоять на захисті незалежності нашої держави. Саме тому ми маємо бути сильною, непохитною командою, яка завжди готова підтримувати бійців. Адже зважаючи на виклики воєнного стану, пріоритетом для Вінницької громади є підтримка Збройних сил України, відповідно до наших принципів та пріоритетів: безпека і оборона, стійкість і турбота, — сказав директор закладу Євген Майданник.

Відео дня

Серед лотів, які представили на аукціоні — афіша телешоу «Довгоносики», колекційний годинник із справжніми рубінами від Олега Філімонова, картина від міського голови, гітара виконавця Yaktak, марка з підписом автора відомого вислову, збірка монет НБУ, фестивальна футболка із підписами усіх володарів Летючих Слонів цього року.

Також свої лоти представили військові, повідомили у 120 бригаді.

— Якщо українці в тилу перестануть думати про тих, хто зараз на фронті, то фронт буде там, де зараз тил. Аби цього не сталося, усі заходи мають бути спрямовані на підтримку армії, — зазначили у пресслужбі бригади.

 

Читайте також:

У Вінниці відновили виробництво медових солодощів «Медобар». Це сімейний бізнес ветерана війни

«Вони хочуть відчути себе такими, як інші»: у Вінниці створили фотопроєкт про дружин загиблих Героїв

«Майже два роки не бачив тата»: у Вінниці провели акцію на підтримку полонених

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Лілія Дзигаленко

    Дякую всім, хто долучився до фестивалю!

keyboard_arrow_up