«Моя черга обіймати тата щодня»: рідні військових вийшли на акцію за право на демобілізацію

«Моя черга обіймати тата щодня»: рідні військових вийшли на акцію за право на демобілізацію
  • Кілька десятків вінничанок та їхніх дітей просили прийняти законопроєкт, який дозволить демобілізовуватися Захисникам та Захисницям, які боронять державу вже 18 місяців. 

У багатьох українських містах, зокрема й у Вінниці, пройшли мирні акції сімей військовослужбовців. Дружини та діти Захисників просять підтримати законопроєкт № 9142 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо уточнення строків військової служби за призовом під час мобілізації». 

Рідні військових сподіваються, що законопроєкт приймуть, що дозволить Захисникам та Захисницям, які воюють понад півтора року демобілізуватися та отримати заслужений відпочинок. 

У Вінниці на акцію вийшло кілька десятків людей з прапорами та плакатами. На них були зокрема такі написи: «”Україна країна вільних людей”. Мобілізовані не люди?»; «Мої діти без тата 604 дні, а я без коханого»; «Моя черга обіймати тата щодня»; «Відпустіть тата додому! Прийшов час інших» тощо.

Відео дня

Читайте також:

«Давно вже навіть на обмін не потрапляють»: у Вінниці провели акцію на підтримку полонених азовців

Акція «Податки на ЗСУ» тепер буде щосуботи. Чи змінить це ситуацію

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Дмитрий Куницкий

    Хочуть тримати до закінчення військового стану. А війну розтянути ще на пару років. Тому хто приймає ці рішення війна вигідна.
  • Елена Алимана

    Дай Боже 🙏
  • Oleksandra Zaiats

    Демобілізації всі хочуть, а от піти - ні. Якщо і далі всі будуть шукати привід не піти до лав ЗСУ, то змінити тих, хто там зараз, буде просто нереально.
  • Олена Поляниця

    А що, є кому замінити наших чоловіків?

    Хоча, звісно, мобілізованим, та їх сім'ям  важливо мати уявлення, на який термін їх взяли до війська.

    Інеса Валеріївна reply Олена Поляниця

    Олена Поляниця звісно є ким! Нехай менше ховаються та відкуповуються! Тоді демобілізацію вже зможуть зробити за кілька місяців!

keyboard_arrow_up