Місцеві вибори-2020. Хто ще хоче стати міським головою Вінниці?

Місцеві вибори-2020. Хто ще хоче стати міським головою Вінниці?
На виборах-2015 за крісло міського голови Вінниці боролися 12 кандидатів. На чергових виборах поки маємо інформацію про вісім претендентів на посаду мера
  • Чергові вибори у Вінниці призначені на 25 жовтня. Тоді ми будемо обирати як нову міську раду, так і очільника міста.
  • Передвиборчі перегони набирають «обертів»: політичні сили продовжують висувати кандидатів на посаду голови Вінниці.
  • Розповідаємо, хто ці люди та чим відомі.

Раніше ми писали про перших чотирьох кандидатів, які збираються боротися за посаду мера Вінниці. Серед них — народна депутатка Олександр Устінова, чинний міський голова Сергій Моргунов, голова Вінницької ОДА Сергій Борзов, екс-нардеп Сергій Кудлаєнко.

Тепер же публікуємо інформацію про ще чотирьох кандидатів. А в цьому матеріалі ви можете почитати, кого виборцям пропонують у депутати Вінницької міськради.

Наталя Солейко

68-річну вінничанку обрали кандидатом у мери Вінниці на партійних зборах «Батьківщини», про що повідомили спостерігачі громадянської мережі «ОПОРА»

Відео дня

Наталя Солейко відома у Вінниці дитяча лікарка, екс-депутатка облради, колишня заступниця голови облради Сергія Свитка. 

Свого часу брала активну участь у партійному житті вінницької «Батьківщини». Двічі, у 2012 та 2014 роках балотувалась до Верховної Ради по виборчому округу №11 у Вінниці, але обидва рази програла Олександру Домбровському.

В’ячеслав Узєлков

41-річний колишній боксер-професіонал йде на вибори міського голови від політичної партії «Опозиційна платформа — За життя».

У своєму Інстаграмі новий політик заявив, що йде на вибори, щоб потурбуватися про «соціально незахищених мешканців, благоустрій міста» і щоб «навести порядок» у кабінетах міської ради.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Я іду в мери від Опозиційної платформи – за життя! Мені дуже приємно бути в складі такої сильної команди, яка зробить наше місто найкращим. Мене найбільше турбують соціально незахищені мешканці міста та благоустрій Вінниці. Мені прикро, що лише центральні вулиці виглядають показово пристойно, а у віддалених районах – безліч проблем. Впевнений, що разом з усіма тут присутніми ми наведемо порядок. Повірте, я зайду в кожен кабінет у міськраді і наведу там порядок. Зроблю усе, щоб Вінниця була прикладом для всієї України. Я чесний, завжди тримаю слово, і хочу, щоб все місто стало таким. Ми маємо невичерпний потенціал, прекрасних людей, і ми стовідсотково зможемо покласти кожен камінчик в місті на своє місце.

Допис, поширений Вячеслав Узелков (@uzelkoff_official) 23 Вер 2020 р. о 5:32 PDT

Його як кандидата в мери представляли у Вінниці нардеп Юрій Бойко та підприємець Володимир Продивус. Журналіст Роман Ковальський показав жартівливі змагання між чоловіками після представлення кандидата. Узєлков «володіє» скакалкою краще, ніж нардеп Бойко. Але їх обох «взув» Володимир Продивус.

В’ячеслав Узєлков — український боксер-професіонал, виступав у напівтяжкій вазі. Здобув 30 перемог у 34 боях на професійному рингу. З них 18 перемог відбулися нокаутом Узєлкова. 

Останній бій відбувся 2014 року: чоловік програв Геарду Аєтовичу і завершив свою кар’єру боксера. Потім був у журі телепроектів «Україна має талант», «Зважені та щасливі». Нині у своєму інстаграмі рекламує авторський курс по схудненню та регулярно публікує результати учасниць свого марафону.

Ірина Котова

Є кандидатом на посаду мера Вінниці від партії «Наш Край». У своєму фейсбуку написала про мотивацію, чому йде на вибори.

«Тому, що я — мама і жінка! Для мене, як і для всіх батьків головне здоров'я і добробут  наших дітей! Мені важко дивитися, коли в школі не всі діти спроможні купити собі обід! Багато дітей сидять голодні! Яке може бути навчання? Мені дуже неприємно дивитися,  коли наші діти йдуть пішки додому тому,  що забули гроші, або їх просто немає!», — пише вінничанка.

У дописі вона публікує й головний елемент своєї передвиборчої програми — зробити безкоштовну їжу в їдальнях шкіл та дитсадків, безкоштовний проїзд для дітей та пенсіонерів.

«Ваш МЕР — Ірина Котова!», — підсумовує у кінці допису кандидатка на посаду міського голови.

48-річна Ірина Котова — громадська діячка, капітан міліції, директор агентства нерухомості та керуюча двома багатоповерхівками, мати двох дітей, пише Суспільне.

Борис Максимчук

У фейсбуку поширюють інформацію, що вінничанин Борис Максимчук буде кандидатом у мери Вінниці від партії «Перемога Пальчевського».

На офіційному партійному сайті та сторінках у соцмережах не вдалося знайти цьому підтвердження. А сам Максимчук ані підтвердив, ані спростував опубліковану інформацію про його участь у виборах.

«Дякую за цікавість. Потримаю інтригу деякий час», — відповів на питання журналіста.

42-річний вінничанин викладав у кількох університетах, балотувався на посаду ректора Вінницького педуніверситету. Є доктором педагогічних наук, заслуженим тренером і майстром спорту, засновником мережі спортклубів «Максимус».

Свій інтерес до політики став проявляти з 2006 року, коли намагався з партією «Нова сила» стати депутатом Вінницької міськради п’ятого скликання, але не був обраний

На виборах у 2015 році Максимчук претендував на посаду міського голови Вінниці. Вибув у першому турі, з результатом 4,49% (4834 голосів).

Остаточний перелік кандидатів у депутати та голови рад, нагадаємо, ЦВК має опублікувати до 2 жовтня. Чергові місцеві вибори відбудуться 25 жовтня.

Опитування

Підете на місцеві вибори 25 жовтня?

 

Читайте також:

Місцеві вибори-2020. Хто хоче стати депутатом у міській раді Вінниці?

Місцеві вибори-2020. Хто збирається стати мером Вінниці?

Місцеві вибори 25 жовтня: питання та відповіді щодо нового виборчого бюлетеня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (43)
  • Oleg Ivanov

    Предлагаю чтобы все кандидаты прошли тест на детекторе лжи (полиграф) в прямом эфире на ютубе. Это будет впервые в Украине. Ведь Винница всегда  хочет отличаться и быть первой и лучшей.
  • Dim Vin

    Я за собачку говорящую

    AK reply Dim Vin

    Тоді вам за Жюльку.
  • Юлия Стусенко

    Меня сейчас стошнит, это можно развидеть?
  • Таня Гайдучок

    Особливо Узелков👍🤪
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up