Лазурова вода та естетика тіла. Тернопільський гурт «Tvorchi» зняв кліп у Черепашинцях

Лазурова вода та естетика тіла. Тернопільський гурт «Tvorchi» зняв кліп у Черепашинцях
скріншот з кліпу
  • Гурт «Tvorchi» презентував новий кліп, який знімали у Вінницькій області на затопленому кар’єрі в Черепашинцях. 
  • Участь у зйомках взяв один з найкращих водних балетів України.

 

У вересні дует з Тернополя, який став відомим в усій Україні, випустив свій третій альбом «13 Waves» — бурхливу танцювальну роботу з купою потенційних хітів. Нещодавно вони показали кліп на головну пісню альбому «Living My Life», який зняли на Вінниччині. 

«TVORCHI називають нове відео своєю найвідвертішою роботою. Можливо, тому що для нього Андрій Гуцуляк і Джеффрі Кенні знялися в унікальному Черепашинецькому кар’єрі, де незвична для України лазурова вода розлилася в озеро серед хвойних лісів. Чи тому, що в кліпі танцює Waterballet Mermaids — один із найкращих водних балетів України», — пишуть у музичному виданні «Слух». 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Як читаємо на сторінці гурту, альбом «13 Waves» учасники дуету записували окремо один від одного на карантині, обмінюючись матеріалами через месенджери. 

«Артисти занурюють глядачів у «першу хвилю» своєї платівки – інтимний світ, візуально незвичний, який кожен інтерпретує для себе по-різному. Візуальний ряд розповідає про відчуття свободи, зближення та нове світосприйняття», — читаємо у описі до кліпу. 

Як читаємо в описі, спочатку Джеффрі та Андрій зображені такими, якими всі звикли їх бачити: з мікрофоном та за стійкою клавіш. Та далі разом із героями глядачі занурюються у відвертий світ нових образів і форм, що з’являються у відео. 


Читайте також:

«Записали відео за день і без жодного бюджету»: 15-річні вінничани зняли соціальний ролик

«Неправильне носіння призведе до катастрофи»: вінницький лікар зняв відео про те, як носити маски

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ols Kat

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up