Кухарі-тероборонівці «Круглий» та «Джонс» розповідають про смачні секрети

Кухарі-тероборонівці «Круглий» та «Джонс» розповідають про смачні секрети
  • У довоєнному житті Віталій з позивним «Круглий» та Сашко з позивним «Джонс» були успішними бізнесменами. Зараз вони кухарі 120-ї бригада територіальної бригади.

Історією поділилися на сторінці 120 бригада територіальної бригади.

Готувати з любов’ю на війні ще важливіше, аніж готувати з любов’ю вдома. Бо вдома — рідні, а на війні — лише думки про них. А якщо їжа приготовлена смачно, вона допоможе бійцю відчути домашню атмосферу, повернутись думками до своїх найдорожчих, згадати, як готували для них дружини чи батьки…

Так вважають кухарі ЗСУ — Віталій з позивним «Круглий» та Сашко з позивним «Джонс» — кухарі 120 бригада територіальної бригади.

Відео дня

У довоєнному житті чоловіки були успішними бізнесменами, сиділи у м’яких кріслах й заробляли непогані гроші. Зараз вони служать. Служать Україні і її Захисникам. І роблять це вони щиро, з добром у серці та посмішками на обличчях.

Холодець, запечене м’ясо, тушкована риба, тефтелі в соусі, олів’є, борщ, та щонайменше 10 різновидів супів… уплітають військові, аж за вухами шумить .

Ще б пак… Меню як на «МастерШефі» і приготовлено не гірше.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

«Я повернувся!» Пілот Karaya, який збив п'ять іранських дронів, знову сів за штурвал винищувача

З передових позицій у миті затишшя: Вінницькі піхотинці захищають країну від ворога

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up