«Країна Героїв»: Женя Синельников показав у шоу, як змінилася Вінниця під час війни

«Країна Героїв»: Женя Синельников показав у шоу, як змінилася Вінниця під час війни
  • Відомий ведучий та блогер Євген Синельников завітав до Вінниці. Разом із командою «УкрЮтюбПроєкт» вони перевірили, як змінилася Вінниця з початком повномасштабного вторгнення.

Проект «Країна Героїв» розповідає про реалії українських міст у складні для країни часи. Відомий ведучий і блогер Євген Синельников у рамках проекту наприкінці серпня завітав до Вінниці. Відеозвіт про перебування у місті опубліковано лише наприкінці жовтня.

Новий випуск проекту «Країна Героїв» — про волонтерський хаб, «Божевільну школу», гастромайстерню «УЛИЧ alt food», постери на дереві, культурну Асоціацію «КУТ», центр «ЯМаріуполь. Вінниця», релоковане підприємство «Perfetto Vinnytsia», майбутній туристичний хаб і не тільки.

Разом із командою ведучий перевірив, як змінилася Вінниця з початком повномасштабного вторгнення, чому сюди їдуть переселенці, і головне — чому залишаються. А також, чи місто і досі лишається найкомфортнішим в Україні для життя?

Відео дня

«Сьогодні перевіримо, як змінилася Вінниця від початку повномасштабного вторгнення. Чи місто і досі лишається найкомфортнішим в Україні для життя? І перша зупинка — у старих друзів, які організували волонтерський хаб. Тисячі потрібних речей для ЗСУ і внутрішньо переміщених осіб, від рідкого мила до автівок — усе це збирають, фасують, вантажать і керують колективом у дванадцять людей», — зазначили в анонсі випуску. —  Потім заглянемо до вінничан, що з перших днів війни годують усіх вуличною їжею за авторськими рецептами. Поспілкуємося з «Боже, вільною школою», що відкрила свої двері для всіх переселенців. Одного разу до них завітав навіть табір ромів! А також поговоримо із підприємцями і художниками, кулінарами і творцями. Кожен з них робить свій маленький вклад у наближення перемоги. Морозивом чи графіті, борщем чи культурними заходами. Наостанок Женя Синельников знову влаштував Борщ Баттл».


Читайте також:

Була естрада, водна станція, ходили трамваї. Історія острову Кемпа у Вінниці

Найдорожчий будинок нашого міста — садиба капітана Четкова. Яка його історія?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up