Кому з політиків та діячів українці довіряють найбільше? Провели велике опитування

Кому з політиків та діячів українці довіряють найбільше? Провели велике опитування
  • Серед інститутів суспільства Збройним силам України довіряють найбільше — 95,8% українців. Хто ще входить у ТОП-10? А кому українці довіряють найменше?
  • Соціологи провели велике дослідження. 

Найбільшою довірою громадян користуються Збройні сили України. За час повномасштабної війни довіра до армії зросла: у липні-серпні 2021 року довіра до ЗСУ була 68%, а зараз — 95,8%. 

Про це дізнаємося з результатів соціологічного опитування, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова у лютому-березні 2023 року. 

Окрім ЗСУ, серед державних та суспільних інститутів найчастіше довіра висловлюється до волонтерських організацій (88%), добровольчих загонів (87%), Національної гвардії України (86%), Державної служби з надзвичайних ситуацій (85%). 

Відео дня

Президент Володимир Зеленський має довіру 82,9% опитаних. Він на шостому місці. 

Більшість респондентів висловлюють недовіру державному апарату (чиновникам) (не довіряють їм 64%), політичним партіям (63%), судам (судовій системі загалом) (59%), Верховній Раді України (51%).

Серед політиків та громадських діячів, рівень довіри до яких оцінювався під час цього дослідження, найчастіше респондентами висловлювалася довіра до Зеленського (85%), Притули (65%), Подоляка (59,5%), Кличка (58%), Данілова (55%), Шмигаля (52%), Резнікова (51%).

Більшість опитаних не довіряють Бойку (82%), Тимошенко (76%), Порошенку (65%), Арестовичу (59%).

Опитування

А кому ви з соціальних інститутів довіряєте найбільше?

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Галина Константинова

    ЗСУ,Залужний,волонтери,просто українці на своїх робочих місцях,то да.А яким боком до цього зелемські з притулами і др.служки бєнів?
  • Viktoria Chaikovcka

    😳 нема слів! Виборча гонка розпочалася! Навіювання розпочалося!
  • Tania Lova

    Приведений список політиків і громадських діячів - це настоящий п''здец, серед них немає жодного менеджера з організаторськими здібностями, здатного вивести Україну з економічної кризи. Ніхто з них на своїх посадах не проявив себе як справжній лідер, здатний побудувати в країні щось інше, ніж схеми для дерибану.

    Петро Поліщук reply Tania Lova

    Tania Lova а на виборах будуть лізти одне поперед другого.
  • Дима Инкогнито

    Зелупа клоун ,яких 82?😂😂😂

keyboard_arrow_up