Київський міст знову закрили для проїзду. Що там роблять?

Київський міст знову закрили для проїзду. Що там роблять?
  • Цими вихідними міст на Чорновола перекрили для проїзду
  • Будівельники бетонують одну з арок. А вібрація від руху машин та тролейбусів – може нашкодити ремонту.

Із сьомої ранку, 10 березня, патрульна поліція перекрила в’їзди на Київський міст. Вони стоять поблизу провулку Громова з боку вулиці Київської; та неподалік від ресторану «Кумбари». Плюс, заїзд на міст перекрили «шлагбаумом» – величезною палицею.

Прямуємо на будівельний майданчик. А там не змовкають пили та гуркотить інше робоче приладдя. Працюють, орієнтовно, до 10 людей. Проте, на сам будмайданчик журналістів не пускають.

Відео дня

– Ви краще туди не йдіть, – розповідає один з робітників. – Там усі знервовані, робочий процес йде. А керівництво зможете відшукати з іншого боку мосту.

Піднімаємося наверх, де роблять інші мостобудівельники. Щоправда, не надто активно: люди сидять на дерев’яних підпірках, розмовляють між собою. Та лише один робітник «варить» щось у конструкції мосту.

З іншого боку мосту спускаємося донизу. Але, ні виконроба, ні інших з керівництва тут не видно. Проте, поміж риштуванням ходять люди та скручують короб навколо однієї з арок мосту.

– На мосту бетонують одну з шести арок. Арка знаходиться під проїжджою частиною, на час її ремонту необхідне перекриття руху, в іншому випадку це негативно вплине на міцність конструкції. Загалом міст має 16 арок, десять з них вже забетоновані, – казав начальник міського департаменту капітального будівництва Ігор Кравець.

Нагадаємо, Київський міст буде закритий для руху всього транспорту до понеділка, 12 березня.  

Про те, що ще планують зробити у Вінниці цього року, чиитайте у матеріалі:
Вінниця-2018: Палац спорту, е-квиток та добудова Київського мосту

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Анна Возна

    Что они там делают? Я как не еду так курят!
  • Елена Вдовиченко

    Как неудобно! Я не знала что мост перекрывают в субботу и воскресенье, как следствие опоздала на встречу. Когда ж его домучают!

    Макс Котенко reply Елена Вдовиченко

    Годика три подождем)))и сделают!

    Елена Вдовиченко reply Макс Котенко

    Очень смешно! Типун вам на язык!)))
  • Pavlishin Sergey

    Ну чого очікувати...ми застрягли у камяному віці, роками не можем поремонтувати існуючий міст, в той час коли китайці за місяць новий зводять.

    Анна Возна reply Pavlishin Sergey

    То тож китайцi! iх багато!)))

    Юрий Бондарук reply Анна Возна

    діло не в кількості китайців))) а в їхній порядності: виділені кошти допоки доходять до виконавця, то ...в ряди зменшуються, от і виходить, що НЕМАЄ ЗА ЩО РОБИТИ той міст)))а хто буде дурно працювати? Тому й курять...
  • Юрий Бондарук

    центральний міст вже теж "розлазиться" від потоку автомобілів...

    Елена Вдовиченко reply Юрий Бондарук

    Так и будем по очереди ремонтировать то той мост, то той!

    Олексій reply Юрий Бондарук

    Жди, коли на нього 100 млн спишуть у користь фірми з чотиристма гривнями статутного капіталу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up