Кіпіш у Вінниці: Гройсман та Порошенко приїхали. Вебкамери та світлофори не працюють

Кіпіш у Вінниці: Гройсман та Порошенко приїхали. Вебкамери та світлофори не працюють
  • Сьогодні, 5 квітня 2018 року, у Вінниці з офіційним візитом перебуває Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. 
  • Вже повідключали всі вебкамери міста.
  • Ми зібрали добірки з соцмереж про ускладнення руху.

Володимир Гройсман проведе розширену урядову нараду з питань децентралізації та регіонального розвитку з головами обласних державних адміністрацій, обласних рад, міст, об’єднаних територіальних громад, керівниками регіональних офісів реформ, представниками Асоціації міст України, Української асоціації обласних та районних рад, Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад тощо.

Наразі, біля готелю «Франція» вже збиралися учасники урядової наради. Через скупчення автівок посадовців з різних регіонів, рух громадського транспорту центральною вулицею утруднено. Зокрема, трамвай відстань від Центрального мосту до площі Небесної сотні долає за 10-12 хв, коли у звичайні дні це до 5 хв.

Також на головній вулиці багато поліції та інших спецслужб у цивільному. Біля ресторану «Монт Бланк» чергують три карети  швидких та поліція.

Відео дня

А комунальники зранку дорихтовували те, що не встигли за ніч – наприклад, біля мерії фарбували у жовте антипаркувальні напівсфери на тротуарах.

Варто зазначити, що немає зв'язку з вебкамерами Вінниці:

Ось, що пишуть в сомережі "Телеграм":

"На супутнику уздовж Артинова вже не запаркуешься"

Нагадаємо, 9 вересня 2017 року, Вінниця святкувала свій День народження. На святкування завітали президент Петро Порошенко, прем’єр Володимир Гройсман. Дивіться відео, як  кортеж Порошенка їхав через Київський міст у публікації: "Тікайте, бо зіб'є та не подивиться"

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Olga Karpenko

    )))
  • Anonymous

    Веселись честной народ,   "бояре" соизволили приехать....
  • Oleksandr Stoliarov

    Бобрусь, а звідки інформація про "багато інших спецслужб у цивільному"? Знову видумала? Ох же ж ці журналістські стандарти)
  • Oleksandr Stoliarov

    2 головних казнокради у Вінниці. Поки вони тут пыаряться, згадаэмо, як у 2013 приїжджав до Вінниці Янукович. Моє відео того часу

    https://www.youtube.com/watch?v=RoXgIfaJhQU

    З.А.Глядач reply Oleksandr Stoliarov

    Тобто,ти недалеко відійшов від Бобрушки...

    Oleksandr Stoliarov reply З.А.Глядач

    Прастітє, што?

    З.А.Глядач reply Oleksandr Stoliarov

    Што-што... Кацапів слпих повезли.

    Oleksandr Stoliarov reply З.А.Глядач

    А ось і вишиватка місцева подоспєла)

    З.А.Глядач reply Oleksandr Stoliarov

    Яка ти вишиватка,ти звичайний $тольник. За сотню всю рідню продаси.

    Oleksandr Stoliarov reply З.А.Глядач

    Місцевий, ти шолє? "Дурік, ти зачєм уси сбріл?" (с)

    З.А.Глядач reply Oleksandr Stoliarov

    А $тольнік-то,нєнастаящій.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up