Ідеальний тимбілдинг, або Чому варто бігти командою на Вінницькому Напівмарафоні

Ідеальний тимбілдинг, або Чому варто бігти командою на Вінницькому Напівмарафоні
Фото: архів 20minut.ua
  • До завершення реєстрації на Вінницький Напівмарафон залишилось все менше часу.
  • Проте кожен охочий ще може заповнити реєстраційну форму, а компанії ще мають можливість долучитись до командного забігу.
  • Розповідаємо навіщо це потрібно і як зареєструватись.

За лічені дні завершиться реєстрація на найочікуванішу спортивну подію літа — Вінницький Напівмарафон. То ж, якщо ви досі вагаєтесь або чекаєте знаку згори — то ось і він. Мерщій заходьте на сайт run.vn.ua, заповнюйте анкету й біжіть разом зі всією країною уже 22 серпня.

А раптом бігти одному без знайомих людей поруч вам зовсім не хочеться, то обов’язково зверніть увагу на командний забіг. Це ідеальний вид участі для активних компаній і підприємств.

Що дає командний забіг

Спорт і активний спосіб життя дуже швидко об’єднують і згуртовують різних людей. Тому для колективів компаній Вінницький Напівмарафон може стати чудовим варіантом тимбілдингу.

Відео дня

Спільний забіг і підготовка до нього подарують неповторні емоції та враження, а також додадуть десятки приємних спогадів до скарбнички пам’яті. 

Не зайвим буде нагадати, що команди можуть бігти в однаковій формі, скажімо, з брендованими елементами — це точно позитивно вплине на імідж компанії і її сприйняття містянами.

І, звичайно, колективний забіг буде хорошим приводом нагадати Вінниці про діяльність і соціально-відповідальну позицію бренду.

Як зареєструватись

Колективу для участі у командному забігу потрібно заповнити реєстраційну форму ТУТ, внести дані всіх учасників і сплатити реєстраційний внесок.

Зверніть увагу, що кожна команда має складатися мінімум із трьох осіб. А реєстраційний внесок за одного учасника від команди на дистанціях 10 кілометрів і 21,095 кілометрів складає 450 гривень.

Після реєстрації з командою обов’язково зв’яжеться менеджер, аби детальніше розповісти про захід і відповісти на питання, що хвилюють.

За словами організаторів, на сьогодні зареєструвалось уже понад 10 компаній. Серед них BEZBRENDU, ГРОШ, KNESS, CIKLUM, TERMINUS, EGO_FITNESS_SCHOOL, «ВелоЛіга», Frendt, «Глянець», ДП «Електричні системи», ПРАТ «ДатаГруп», ТОВ «Прес Корпорейшн Лімітед», Віяр, доставка піци «Starwood», компанія «Vnedorognik» та інші.

Крім того, колективно братимуть участь і бігові клуби України.

AUTO.RIA теж біжить

Серед зареєстрованих команд і перевірений партнер Вінницького Напівмарафону AUTO.RIA.

За словами члена правління компанії Романа Марченка, активний спосіб життя і регулярні заняття спортом для них — звична справа.

— Ми за здоровий спосіб життя і також намагаємось рухати  Вінницю вперед. Розуміємо, що це наш соціальний внесок у розвиток міста й можливість розповісти та залучити до цього заходу ще більше вінничан. Зробити, скажімо так, свій внесок у спортивно-оздоровчий напрямок розвитку Вінниччини, — говорить Роман Марченко. — На нашу суб’єктивну думку, важливо, перш за все, до спорту залучати молодь і створити для неї такий майданчик, на якому вона зможе себе реалізувати.

Під час забігу перевірений партнер AUTO.RIA надихатиме бігунів власним прикладом.

— Ми також зареєструвались для участі у командному забігу на 21 кілометр, а деякі наші співробітники будуть бігти 10 кілометрів і 4,2 кілометра в індивідуальному порядку, — зазначає Роман Марченко. 

Наостанок чоловік додає, що участь у Вінницькому Напівмарафоні й підготовка до нього можуть позитивно вплинути на подальше життя учасників.

— Я знаю, що багато містян після участі у напівмарафоні продовжують бігати й регулярно займатись спортом, брати участь в інших спортивних заходах. А ще це може стати альтернативою певному культурному відпочинку, — розмірковує він. — Щобільше, Вінницький Напівмарафон — це хороший захід, аби показати не тільки вінничанам, але й жителям інших регіонів усю туристичну привабливість Вінниччини.

А нагородження буде?

Організатори Вінницького Напівмарафону розповідають, що серед команд-учасниць також визначатимуть бігового лідера.

— Для визначення переможців командного забігу зараховуватимуться результати перших трьох учасників, незалежно від загальної чисельності команди, — пояснюють організатори й додають, що на лідерів забігу чекають подарунки.

Кілька слів про нагородження решти учасників

У 2021 році найшвидших учасників визначатимуть на всіх трьох запропонованих дистанціях, а для кожного з фінішерів організатори підготували дизайнерські медалі з металу. 

Дистанція 4,2 кілометра

Для бігунів на дистанції 4,2 кілометра передбачене нагородження в абсолюті. Тобто відзначатимуть І, ІІ та ІІІ місце окремо серед чоловіків і жінок.

  • І місце — 3000 гривень
  • ІІ місце — 2000 гривень
  • ІІІ місце — 1000 гривень

Дистанція 10 кілометрів

Переможців цієї дистанції також очікує нагородження в абсолюті (І-VI місце окремо серед чоловіків і жінок) і нагородження у вікових категоріях (до 30 років, до 40 років, до 50 років, до 60 років, 60+ років).

  • І місце — 5 000 гривень
  • ІІ місце — 3 000 гривень
  • ІІІ місце — 2 000 гривень
  • ІV місце — 1 000 гривень
  • V місце — 1 000 гривень
  • VI місце — 1 000 гривень

Дистанція 21,095 кілометрів

На дистанції 21,095 кілометрів переможців буде трохи більше. В абсолюті окремо серед чоловіків і жінок визначать 10 призових місць. Залишається також нагородження кращих бігунів у вже названих вікових категоріях.

  • І місце — 10 000 гривень 
  • II місце — 6 000 гривень
  • III місце — 4 000 гривень
  • IV місце — 2 000 гривень
  • V місце — 1 500 гривень
  • VI місце — 1 500 гривень
  • VII місце — 1 500 гривень
  • VIII місце — 1 000 гривень
  • IX місце — 1 000 гривень
  • X місце — 1 000 гривень

Будьте здорові з Omron

Корисними подарунками учасників Вінницького Напівмарафону дивуватиме також партнер здоров’я — компанія «Omron». 

— Ми подаруємо п’ять тонометрів найстаршим учасникам забігу без обмеження по дистанції, яку вони будуть бігти, — говорить директор компанії Андрій Пендальчук. — Так ми хочемо підкресли важливість відповідального підходу до занять спортом. Тобто, варто перевіряти, чи справді ті чи ті фізичні навантаження йдуть на користь.

Перевірити це, за його словами, можна серед іншого, регулярно вимірюючи тиск — частота серцевих скорочень покаже, перевантажилась людина чи активність була в межах норми.

— Все-таки забіг, скажімо, на  10 кілометрів — це вже не просто фізкультура чи щоденна зарядка. Це серйозна дистанція, до якої важливо підійти відповідально, — переконаний Андрій Пендальчук. — А взагалі, вести активний і здоровий спосіб життя дуже й дуже важливо. Власне, ми завжди, коли продаємо якісь товари з групи «здоров’я», звертаємось до покупців, щоб вони неодмінно зайнялись здоровим способом життя. Профілактика хвороби завжди набагато дешевша, ніж лікування. А вранішня зарядка, ходьба й біг є чудовими варіантами цієї профілактики.

На питання, чому «Omron» підтримує Вінницький Напівмарафон, директор компанії відповідає, що це повністю відповідає їхній філософії.

— «Omron» і здоровий спосіб життя пов’язані просто на світовому рівні. Ось уже 88 років ця міжнародна корпорація є фактично в усіх цивілізованих країнах світу, де й виконує головну місію — дарує гідне життя кожному, — додає він. — Позиція «Omron» полягає у тому, що будь-яка людина із будь-яким станом здоров’я може бути рівноцінним членом суспільства. Умовно, людині з інвалідністю компанія може зробити протез, щоб вона бігала на рівні з іншими, чи створити тонометр, яким зможе самостійно користуватись старенька бабуся...

Нагадуємо ще раз, що реєстрація триває до 15 серпня на сайті run.vn.ua. А всю корисну й оперативну інформацію радимо шукати у телеграм-каналі.

Партнери Вінницького Напівмарафону-2021

 

Читайте також:

Пробіжи 4 кілометри на Вінницькому Напівмарафоні — виграй велосипед від ВелоЛіги

Однакові футболки, мета і дух: як бігли команди Вінницького напівмарафону?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Сергей Валерьевич

    😡Колективний забіг на локдаун?!🤬

    Sergei Mudla reply Сергей Валерьевич

    Сергей Валерьевич Ще й по 600 гривень заплати за участь.😡
  • Ols Kat

    Почему все без масок? Пандемия в городе, граждане, носите маски и соблюдайте дистанцию

keyboard_arrow_up