Однакові футболки, мета і дух: як бігли команди Вінницького напівмарафону?

Однакові футболки, мета і дух: як бігли команди Вінницького напівмарафону?
  • Масштабна спортивна подія зібрала не тільки професійних спортсменів та аматорів, але й тих, хто мав спільну корпоративну мету – пробігти дистанції разом.
  • Шість команд зареєструвалиcя на напівмарафонський забіг і ще чотирнадцять бігли «десятку».
  • Спортсмени поділилися враженнями від командного забігу та розповіли про підготовку.

 

ПромАвтоматика

– Наша команда розпочала підготовку одразу після реєстрації в березні. Був створений чат у вайбері, де ми ділилися корисною інформацією, своїми досягненнями в тренуваннях, а також була змога домовлятись про сумісні тренування. Наша компанія досить активна, багато людей займаються спортом та ведуть здоровий спосіб життя. Ми вже третій рік беремо участь в Вінницькому напівмарафоні і більшість чекає на наступний забіг протягом року. Тому питання чи бігти цього разу навіть не стояло. Цей захід дійсно об'єднує колектив та підіймає корпоративний дух. Усі дуже серйозно готувались і подолати відстань було легше, ніж минулого року. До того ж в нас так підтримували вболівальники ПА, серед яких були навіть діти працівників, які не просто бігли в дитячому забігу, але і тримали плакати та поливали на фініші водою бігунів.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

В Формуле-1 есть пит-стоп, На спортивных соревнованиях- Renatus!!! 💥Динамическое и Кинезиотейпирование(@medisport_ukr ) 💥Разминка и Миофасциальный релиз 💥Спортивный массаж 💥Миостимуляция (@compex_ukraine ) И все в МЕГАбыстром темпе,сохраняя качество оказания помощи участникам. 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩 26.05.19 Винница пробежала очередной полумарафон🏃‍♂️, а наша команда отлично поработала.💥 Хорошая организация и атмосфера, позитивные и драйвовые участники, действительно праздник спорта и активного образа жизни.(@runvn ) Выражаю благодарность и горжусь своей командой и их профессионализмом : @dudnik_zhenya @polina__popil @ksenka.trenka @alexandr_sklyaruck @tasha9_ @vinnitsafitness @podziguntetiana

Відео дня

Публикация от Renatus (@serhiitopchii) 27 Май 2019 в 6:05 PDT

 

МАГІК

– Емоційно вся команда була готова пройти це випробовування ще в лютому, коли нам повідомили, що буде такий захід. Але виклик 10000 м – досить серйозний. Наша поліграфія оперативно надрукувала  логотипи «Магік» на білесеньких футболках.

Брали участь у Вінницькому напівмарафоні, в першу чергу,  щоб довести самим собі, що ми із такою серйозною дистанцією можемо справитись всією командою. По-друге, бути поруч із нашими клієнтами, які теж брали участь у цьому змаганні. Щойно оголосили старт, хвиля адреналіну понесла нас до цілі. Результатом задоволені. Дружнім колективом бігти набагато приємніше ніж долати цю відстань самотужки.

 

АКцентр

– Наша команда до напівмарафону не готувалася взагалі – за тижеднь зареєструвались, одягли кросівки та з гарним настроєм побігли. Вирішили взяти участь у спортивній події, бо ми ніколи не шукаємо легких шляхів. Тому 10 кілометрів – мотивуюча дистанція для команди «АКцентр». А бігти весняними вулицями нашого міста – це справжнє задоволення. Вінниця – найкраща!

Плейтика

Команда цієї компанії разом не тренувалася. Учасники самостійно ставили собі цілі та досягали їх протягом двох місяців до Вінницького напівмарафону. Щодо дистанції, то комусь було важко бігти через спеку, хтось просто доклав чималих зусиль, щоб здолати дистанцію.

– Такі змагання завжди заряджають позитивом і мотивацією на майбутнє. Це було перше моє таке бігове змагання, цікаво було себе перевірити, свої сили. Крім того цікаво було бігти саме підтримуючи компанію, в її брендованих футболках, – говорить учасниця команди Ольга.

Власне, учасники команди говорять, що організація заходу була на високому рівні і це допомогло подолати дистанції.

EPAM

Учасник команди Олександр Зайцев готувався протягом місяця:

– Майже щодня я пробігав дистанцію 10–15 кілометрів на біговій доріжці. Останні півтора тижні перед забігом, раз на три дні долав дистанцію в 21 кілометр на біговій доріжці. Загалом вийшло три таких забіги. Особисто для мене Вінницький напівмарафон – це виклик самому собі. Наскільки швидко я зможу подолати дистанцію і наскільки важко це буде зробити? Ось такі були запитання. Плюс хотілось взяти участь в забігу з нашою командою.

А от інша учасниця команди Юлія Атлас говорить, що фізично важко було бігти:

– Постійно зростав пульс до 200 ударів. Та мені пощастило, адже я у супер команді, і протягом усієї дистанції мені було спокійно і я розуміла, що разом ми подолаємо цю дистанцію. Секрет мого успішного, до речі першого в житті забігу в таку дистанцію – це команда, справжня, сильна, найкраща!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#10km #vinnitsa #epam

Публикация от Vitalii Chupryna (@vitaliichupryna) 26 Май 2019 в 2:34 PDT

Електричні системи

– Наша команда отримала перемогу на Вінницькому напівмарафоні –  третє місце серед

усіх команд Вінниці на дистанції 10 км. Команда готувалась до напівмарафону понад 2 мiсяцi: регулярно виконували фізичні вправи, бігали крос та правильно харчувалися, – говорить учасниця команди Аліна Пількевич. – Частина команди ходила на регулярні тренування з фітнес тренером Русланом Кобялко.

Аліна жартує, що брали участь у напівмарафоні заради «медальки»:

–Напiвмарафон – це немов флешмоб, який демонструє, що потрібно займатись своїм здоров’ям. Цим ми показуємо, що наше місто та компанія «Електричні системи» за здоровий спосіб життя. Такі заходи мають просто неповторну, круту, атмосферу. Це і була наша основна ціль забігу. І, звісно, був настрiй на перемогу.

Через рік команда планує подолати дистанцію у 21 кілометр або взяти першість у 10 кілометрах.

Воля

Цього року наша команда готувалася до забігу 2 місяці. У всіх різна фізична підготовка, тому заради командного духу вирішили бігти найкоротшу дистанцію всі разом. 

Ми знаємо, що Вінницький Напівмарафон проводиться для підтримки ідеї здорової нації та популяризації спорту в Україні, тому залюбки приєдналися до нього. 

Долати таку дистанцію було неважко, у всіх залишились тільки позитивні емоції.

Скайсофт

Команда готувалась по-різному: двоє людей, які бігли 21 кілометр займаються систематично не один рік. Ті, хто біг «десятку» мали різну підготовку, але, в загальному, до забігу готувались два місяці.

Щоб заохотити працівників до занять спортом та для перевірки власних сил компанія і вирішила взяти участь у напівмарафоні. Компанія вже має плани на участь у наступному Вінницькому напівмарафоні і вже думає над організацією спільних тренувань.

Аптека «Копійка»

– Хочемо подякувати організаторам за чудову можливість спробувати себе у чомусь новому, адже ми – команда Аптеки «Копійка» маємо показувати гарний приклад своїм клієнтам, особливо молодому поколінню. Здоровий спосіб життя, покращує його якість. Підготовка до напівмарафону була за тиждень до забігу. В залежності від спортивної підготовки наших учасників, дистанція для кожного мала свій рівень важкості. Усім сподобались пункти гідратації і освіження. Для нас – не професійних спортсменів це перемога! Перемога над самими собою.

Тож закликаємо усіх не байдужих до свого здоров’я: спорт має бути невід'ємною частиною нашого життя, але якщо навіть ви захворіли – ми не радимо розчаровуватись, адже є можливість заощадити на великій групі товарів, на які діють постійно знижки. Кваліфіковані спеціалісти завжди допоможуть у виборі і консультації.

LetyShops

Компанія встановила чудову фотозону, де учасники змагання могли зняти відео у форматі 360 градусів. Більшість можна знайти за посиланням

 

Фонд Продивуса

Команда цієї компанії складалася з 35-ти чоловік. 

KNESS

Аврора

CrossFit

AirFitness 360 

Family Run Club

Більше фото можна знайти за посиланням, а також пропонуємо подивитися як проходив Вінницький напівмарафон у відео: 

Більше про Вінницький напівмарафон та переможців читайте також: 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Kristina Rybakova

    А ещё была команда бегового клуба из Житомира Tiger Run Club
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up