Хвилина мовчання. Прокуратура вшанувала полеглих у російсько-українській війні

Хвилина мовчання. Прокуратура вшанувала полеглих у російсько-українській війні
  • Жоден загиблий не має бути забутим. У прокуратурі вшанували військових та цивільних, полеглих у російсько-українській війні.

Колектив Вінницької обласної прокуратури 17 березня долучився до загальнонаціональної хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.

Скорботний захід запровадили на виконання Указу Президента України, який передбачає проведення щоденно о 9.00 годині загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок російсько-української війни.

«Щодня у своєму колективі ми поминатимемо тих, хто став жертвами збройної агресії Росії. Таких страшних втрат Україна не знала з часів Другої світової війни. Це наш спільний біль і горе. Жоден загиблий не має бути забутим», — сказав керівник обласної прокуратури Олександр Бутович. 

Відео дня

Він наголосив, що органи прокуратури продовжують виконувати свої конституційні функції, зокрема зосереджено увагу на документуванні злочинів, пов’язаних з воєнним конфліктом та збройною агресією Російської Федерації.

Також будь-хто може зафіксувати такий злочин та повідомити про нього на єдиній платформі збору доказів злочинів війни – https://warcrimes.gov.ua.

Джерело: Пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

 

Читайте також:

У Вінниці окупанти обстріляли телевежу. Не працює ефірне мовлення — Верховна Рада України

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up