У Вінниці окупанти обстріляли телевежу. Не працює ефірне мовлення — Верховна Рада України

У Вінниці окупанти обстріляли телевежу. Не працює ефірне мовлення — Верховна Рада України
  • Сьогодні, 16 березня, ранок у Вінниці був неспокійний. Верховна Рада України повідомила про обстріл телевежі. Наразі ефірне мовлення в місті тимчасово не працює.

«УВАГА! Вранці 16 березня окупанти обстріляли телевежу Концерну радіомовлення, радозв'язку та телебачення (входить до сфери управління Держспецзв'язку) у Вінниці», — повідомили на офіційній сторінці Верховної Ради України.

За інформацією джерела, ефірне мовлення в місті тимчасово не працює

Відео дня

Як повідомляв голова Вінницької військової адміністрації Сергій Борзов, наразі інформації про потерпілих немає.

Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України нагадує мешканцям Вінниці, що наразі отримати доступ до українського мовлення безкоштовно можна кількома способами:

  • На супутнику. Українські телеканали розкодовані на супутнику. Це означає, що доступ до мовлення безкоштовний. Щоб переглядати телебачення, потрібен супутниковий ресивер та супутникова антена.
  • На Youtube. Більшість українських каналів мають власні канали на Youtube. Якщо у вас є швидкий інтернет, знайдіть у мобільному додатку або на вебсторінці на Youtube бажаний канал. Якщо швидкість інтернету невисока, оберіть в налаштуваннях відео нижчу роздільну здатність (три крапки у верхній частині відео - якість - 360р або 480р - цього буде достатньо).
  • На ОТТ-сервісах. На платформах YouTV, Sweet TV, Omega TV, MEGOGO, Kyivstar TV, Oll tv доступ до українського телебачення тепер теж безкоштовний. Знайдіть бажаний канал у застосунку або на вебсторінці улюбленої платформи.
  • У Дії в розділі Послуги. Для цього потрібно оновити застосунок.

Крім того, слухайте українське радіомовлення через інтернет-радіо:

  • radioplayer.ua
  • та в застосунку Дія.

Нині триває Національний телемарафон #UAразом: провідні національні телеканали UA:Перший, Рада, 1+1, Україна, ICTV, СТБ, Інтер, Україна24, ТРК Київ об’єднались задля того, щоб оперативно надавати глядачеві перевірену інформацію щодо війни в Україні.

Також заступник Голови Вінницької облради Володимир Кістоін розповів про альтернативні види телебачення та радіозв’язку.

«Сьогодні дуже важливо, щоб під час повітряної тривоги вінничани перебували у безпечних місцях – у бомбосховищі, в коридорі за правилом «двох стін» або інших приміщеннях, які виконують роль укриття. Військові також наголошують, що будь-яка інформація, фото та відео про удари, яка публікується в соцмережах чи внутрішніх чатах, — це наводка для ворога», — зазначає мер Вінниці Сергій Моргунов.

Повідомлення від редакції радіокомпанії «Місто над Бугом»

— Наразі є проблеми з доступом до ефіру нашої радіокомпанії, — зазначають у вінницькій міській раді.

Радіо можна слухати за посиланнями:

Також:

Без паніки. Все буде Україна!

 

Читайте також:

Двадцята ніч війни: про найголовніше у Вінниці та області (ХРОНІКА)

У Вінниці затримали прихильника «руського міра». Ним займається СБУ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (111)
  • Natalya Kindrat

    😢😢🇺🇦
  • Шурик Леонов

    По России слух пошел,Николай с ума сошел!
  • Ka Glyshko

    Всі живі і слава Богу ,бачити таке ,то страшно .
    Рідні люди які це бачать вже 21 день((
    Коли за тр'яслась квартира ,серце впало в п'ятки ...
  • Olga Kolomiez

keyboard_arrow_up