Хороший приклад для дітей. ТОП- 5 мультфільмів, які вчать добру

Хороший приклад для дітей. ТОП- 5 мультфільмів, які вчать добру
  • У такий складний час варто відволікати діток від негативу. Пропонуємо вашій увазі добірку мультфільмів, які не тільки розважать малечу, але й навчать добру.

Ці роботи несуть позитив та вчать хорошим вчинкам. У мультфільмах діти знайдуть приклади дружби, допомоги ближніх та навчаться, як берегти свою планету.

ВАЛЛІ

Добірку починає мультфільм про маленького робота, який цікавий та працьовитий. Валлі самостійно прибирає спорожнілу планету Земля, на якій люди залишили гори сміття. Одного разу він зустрічає іншого робота на ім'я Єва. 

Відео дня
v class="video-block">

Монстр в Парижі

Сюжет мультфільму розгортається у Франції. Там живе маленький жахливий монстр, який лякає місцевих жителів. Виявляється, весь час монстр ховався за маскою, а всередині був добрим та чуйним. Справжнім його побачила співачка Люсіль.

Вартовий місяця

Головний герой мультфільму Мьюн, який охороняє Сонце та Місяць. Він з дивовижної планети, де ніч і день змінювали вручну. Мультфільм вчить тому, що головне — це доброта. А коли поруч друзі — нічого не страшно.

Базз Рятівник

Науково-фантастичний пригодницький фільм про історію походження Базза Лайтера — героя, що надихнув створення іграшки, — і знайомить з цим легендарним космічним рейнджером, що завоював покоління шанувальників.

Як приборкати дракона

Мультфільм розповідає про дружбу вікінга і дракона. Довгий час вікінги воювали проти драконів. Але настав час, коли маленький вікінг знайшов друга серед «ворогів» — Беззубика.

 

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up