Гройсман повертається? У дитячих садочках роздають подарунки від експрем'єра та мера

Гройсман повертається? У дитячих садочках роздають подарунки від експрем'єра та мера

У редакцію 20minut.ua звернулась вінничанка і розповіла, що на новорічному святі, в одному з вінницьких дитячих садочків, роздавали Новорічні подарунки з наклейками — привітаннями від мера та експрем'єр. У прес-службі міської ради кажуть, що подарунки куплені за спонсорські кошти.

Наклейки виготовлені з використанням сучасної міської ейдетики та підписані: «з повагою Володимир Гройсман, Сергій Моргунов».

Відео дня

— Враховуючи те, що подарунки придбані за спонсорські кошти, коментувати їх з боку міської ради ніхто не буде. Всі питання до спонсора, — кажуть у прес-службі Вінницької міської ради.

Подарунковий набір № 1 «Солодка хатинка» вагою 248 грами, на сайті «Roshen» коштує 37 гривень 80 копійок.

Нагадаємо, після програшу партії Володимира Гройсмана на парламентських виборах і непотрапляння в Раду у Гройсмана з’явився час відпочити і подумати про майбутнє в політиці. Про це він розповів Українській правді.

— Я б не сказав, що я зараз відпочиваю. Головне, що мені вдалось, це зберегти команду, з якою ми працювали. І команду у партії, ми всі спілкуємось, бачимось. Це люди, які вміють працювати і знають, що робити. І мої помічники зі мною теж, — каже експрем’єр.

Чи правильно, що мер з експрем’єром роздають новорічні подарунки із привітаннями у дитсадках? Як вважаєте ви? Свої відповіді залишайте у коментарях.

UPD: Вчителька Світлана Магденко, очільниця партії Анатолія Шарія у Вінниці, у коментарях під статтею повідомляє, що такі ж подарунки роздавали у вінницьких школах.

«Привезли подарунки до школи. Дають вчителям і кажуть, щоб без наліпок подарунок не давали. Я, на жаль, забула своїм учням роздати. А якщо чесно, то це все так сумно, що наших людей можна купити цукерками», - пише вчителька.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (152)
  • Vitalik

    і ось те, що дарують політики та колишні діячі, які чимось просто намагаються допомогти. Це точно як і дарують рідні та близькі подарунки на свята, як теплі речі і  https://optzakupka.com.ua/pledi  все схоже... Це все з цікавістю приємно спостерігати і головне, щоб подарунки не були як показуха та просто самопрезентація, робити щось приємне анонімно.

  • зямик

    ну эта магдаленко шариками детей подкупала, и ничего)))
  • Джек

    как вы за*бали со своими политическими выяснениями ! вечно недовольное стадо баранов !
  • Larisa Levitskaya

    Ну да! Зеленський значно кращий із своїми дружками. Всім регіонам врізали фінансування, закрили проект "Безкоштовні ліки", нищать електростанціїї українські.... багато подібних подвигів. Але ж телебачення слабеньким мізкам хвалить усе зелене. То в них мізках і закипає ненависть до всіх, хто не зелений. Кажуть, що ціна на пальне та комунальні знизилась і зарплати по 4тис.доларів,  а Рошен - то погано. І вірять у брехню, бо в голові давно зелена каша.

    Орест reply Larisa Levitskaya

    На Ющенка день відкритих дверей?

keyboard_arrow_up