Гриль з «Запорожця», лототрон з подорожжю до Європи: фоторепортаж з пікніка RIA

Гриль з «Запорожця», лототрон з подорожжю до Європи: фоторепортаж з пікніка RIA

У четвер,  28 червня 2018 року, газета RIA святкує свій 25-й день народження. Дивіться фоторепортаж з пікніку на Вишенському озері.

На оновленій території парку Дружби народів біля Вишенського озера з 10 години розпочалося святкування дня народження RIA.

Вже відкрилася дитяча зона, фуд зона, фотозона та головна сцена.

Відео дня

З 14 години серед усіх присутніх на пікніку розігруються призи. Для розіграшу головного призу - подорожі на двох до Європи потрібно до 18.00 кинути лотерейний білет до лототрону (знаходиться біля мобільної редакції).

 

На території парку для всіх дітей працює батутне містечко. А ще можна політати, за 70 гривень. Не важливо, скільки тобі років, аби ти не важив більше 50 кілограмів.

Діти повним ходом цибають і навіть літають. Ми зняли дев’ятирічного Артема.

Також на свято вже прийшли багато дітей.

— Мене розмалювали кицею та зараз ліплять стразіки, —  каже п’ятирічна Дар’я.

.

А чотирирічна Марина займається пісочною анімацією:

Дорослі можуть посмакувати смачні сосиски-гріль, які готують хлопці на червоному «Запорожці»:

 

А ось у цього чоловіка є своя власна підшита збірка газет RIA. Це 86-річний Іван Лоботанов, який танцював все життя. Ще у 1947 року почав. Зараз вінничанин є заслуженим працівником культури.

—  Хочу привітати всіх і редакцію зі святом. І нехай у вас буде вічно юна душа, — зазначає заслужений працівник культури 86-річний Іван Лоботанов.

Вітальне слово редакції

Лототрон несуть на сцену та розпочинають розіграш:

Борис Барський готується до виступу

 

А поки що на сцені виступає гурт "Кросворд":

 

— Бажаю RIA, щоб притягалися хороше а погане не прилипало, — розпочав свій виступ Борис Барський. 

Варто зазначити, що багато людей почали збиратися біля сцени під час виступу Барського.

Після виступу фани ще довго не відпускали Барського:

Починаємо розіграш головного призу - номер 4258:

Подорож у Європу виграв 32-річний Михайло Ратовський. Вітаємо переможця!

І нарешті — «Мотор'Ролла»!

 

Читайте також:

На пікніку RIA святкувала свій 25-ий день народження

Поїде в Європу і радить: «Виписуйте RIA, читайте цікаві новини та вигравайте!»
 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Григорий Рубан

    Вітаю! Чи будуть ще опубліковані фото зі свята та фестивалю?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up