Головні кольори Нового року. В чому зустріти Тигра, щоб задобрити хижаха?

Головні кольори Нового року. В чому зустріти Тигра, щоб задобрити хижаха?
  • За східним гороскопом символ наступного 2022 року — чорний водяний тигр. Вважається, щоб задобрити його та залучити удачу, потрібно правильно приготуватись до зустрічі з ним. Велике значення при цьому має колір одягу та інтер’єру.
  • Яким має бути новорічне вбрання? Ми зібрали для вас необхідну інформацію, яка допоможе завоювати прихильність хижака та привабити удачу.

Серед усіх дванадцяти тварин-покровителів у китайському гороскопі Тигр вважається найвеличнішим. Отож, щоб виразити йому свою симпатію та завоювати прихильність смугастого хижака, для новорічної ночі потрібно вибрати правильне вбрання.

Насамперед слід прибрати усі згадки про символ минулого року — Бика. Ну й звісно ж, не радимо одягати те ж, у чому ви святкували початок 2021 року. Такого вчинку Тигр не зрозуміє і може не на жарт образитись.

Зустрічати 2022 рік краще у вбранні з натуральних тканин — шовку, шкіри та замші. Про синтетику та інші штучні матеріали слід взагалі забути.

Відео дня

Хоч Тигр й не любить пафосу, однак святкове вбрання все одно має бути елегантним. Жінкам слід віддати перевагу класичному крою з оригінальними акцентами, як-от розрізи, асиметрія чи пишні рукави.

Астрологи рекомендують обирати чорний, пісочний, золотий і білий кольори для новорічного образу. Крім того, вдалими варіантами будуть синій, темно-зелений та сріблястий.

Якщо ж на святковому вбранні та аксесуарах будуть присутні смуги та хвилі, то це дуже потішить господаря року.

Ті жінки, які полюбляють діловий стиль, можуть не відмовлятися від нього в новорічну ніч — костюм чи вечірній комбінезон чудово підійдуть для святкування.

Ну й куди ж без аксесуарів — витончені брошки, підвіски та вишукані браслети й обручі прекрасно доповнять ваш образ.

Чоловікам зустрічати рік Водяного Тигра бажано у костюмі з сорочкою у стриманих та спокійних кольорах. Але краще не обирати вбрання у повністю чорному кольорі — придивіться до відтінків синього, сірого та коричневого. Також не забувайте про запонки та затискачі для краваток — такий аксесуар делікатно підкреслить ваш вечірній образ та надасть йому індивідуальності.

Якими аксесуарами доповнити плаття для зустрічі Нового року

Доречними будуть прикраси, що символізують стихію води: метал, перли, каміння, хвилеподібні візерунки, зображення риб, морських зірок та інших мешканців глибин.

Також тигру сподобаються прикраси, взуття, клатчі, аплікації, аксесуари для волосся, вишивки, накидки, намисто, брошки, декоративні застібки, сережки, браслети, каблучки – кольори золота та срібла.

Можливо, це будуть аксесуари з будь-якого іншого металу, декоровані хутром або блискучими стразами – у цьому випадку, саме вбрання може бути м’яким і матовим, без металевого блиску.

Відмінний вибір – прозорі сережки-краплі зі стеклярусу, гірського кришталю, пластмаси. Не кажучи вже про діаманти (алмази), аквамарин, бірюзу, малахіт, бразильський олександрит, турмалін, сапфіри, топази і смарагди.

У чому не варто зустрічати Новий рік Тигра

Несприятливими у Новому 2022 році будуть яскраві штучні неонові відтінки.

Також Тигру навряд чи сподобається фіолетовий.

Намагайтеся уникати котячого принта в одязі. Не варто думати, що якщо ви одягнете тигрову сукню, то господар року неодмінно прийме за свого. Навпаки, такий маскарад його не потішить. Конкурент?

Кольори-символи 2022 року

Поціновувачам яскравих та насичених відтінків кольорова палітра прийдешнього року може здатись нудною, але це не так. Головне — вміти зі смаком розставити необхідні акценти. До того ж кожен колір має свою символіку, яка пов'язана з Водяним Тигром.

Медові відтінки є зображенням зв'язку Тигра з природою. Цей приємний колір є своєрідним возвеличенням натуральності та справжності.

М'ятні відтінки асоціюються з відвагою, рівністю та мудрістю.

Блакитні ж символізують водну стихію, під владою якої перебуватиме увесь 2022 рік.

Коричневі відтінки вказують на відчуття захищеності та безпеки, адже саме цей колір переважає на хутрі тигра та допомагає йому успішно полювати на здобич, зливаючись з навколишнім середовищем.

Оливковий колір також належить до природних відтінків, який навіює спокій та затишок. Ці важливі відчуття потрібні навіть найбільш цілеспрямованим, щоб відпочити та набратися сил перед новими звершеннями.

Зустрічаючи рік Водяного Тигра, уникайте малюнків, які імітують шерсть леопарда чи зміїні візерунки, адже така конкуренція не сподобається хижаку. Якщо ж ви все ж полюбляєте принти, то обирайте лише тигровий. Однак не передайте куті меду, адже усього має бути в міру.

 

Читайте також:

Новий рік наближається. Ідеї для створення подарунків від усього серця

На Майдані Незалежності підготували казкові фотозони та яскраві локації

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up