Ganza patriotica: вінницька дизайнерка Світлана Теренчук показала патріотичних гусей в Іспанії

Ganza patriotica: вінницька дизайнерка Світлана Теренчук показала патріотичних гусей в Іспанії
  • На Міжнародній художній виставці «Arte y Esperanza» («Мистецтво і надія») в іспанському місті Більбао були роботи і вінницької художниці.
  • Світлана Теренчук показала Європі своїх гусей у вишиванках.

Відома вінницька дизайнерка та художниця Світлана Теренчук презентувала свої патріотичні роботи на Міжнародній художній виставці «Arte y Esperanza» («Мистецтво і надія») в іспанському місті Більбао. Біологічну зброю у вишиванках показали у виставковому залі «Max Center».

— Щастя — нести частину України в собі, — говорить Світлана Теренчук. — Я отримала неймовірну кількість відгуків про свої роботи не лише від українців, а від багатьох іноземців, що побачили їх. Дійсно весь свій відчуває силу нашого духу!

Відео дня

За словами координаторки Ucrania SOS Вероніки Кордон, вона кілька місяців готувала цю виставку, щоб показати світу, наскільки круті, креативні та талановиті українці.

— У мене була мрія — показати світу, наскільки круті, креативні та талановиті українці, — Каже Кордон. — Кілька місяців я, як координаторка Ukrania SOS, готувала цей проект — художню виставку «Arte y Esperanza» («Мистецтво і надія»). Svitlana Terenchuk погодилася першою, та ще й приїхала за 3500 км, аби бути присутньою особисто. Дякую за цю хоробрість та відданість!

Світлана Теренчук довго вагалась, чи їхати в Іспанію. Хотіла просто відправити картини, які тепер з виставкою подорожуватимуть Європою.

— Спочатку в Іспанію приїхали мої картини, — розповідає художниця. — Я довго наважувалася, чи їхати й мені в таку далеку дорогу. Але дякую долі, за те, як все склалося. Проїхавши дві доби , ми зустрілися. Дякую всім за любов і теплоту душі, яку я відчула тут. Залишаю своїх «дітей» знову, щоб вони далі розповідали всім про нашу Україну.

Вінницька дизайнерка вже повернулася до рідної України, але дорогою встигла відвідати кілька країн Європи.

— Я побачила багато краси. Та жодна краса світу не зачарувала мене настільки, щоб я хотіла там залишитися.І ще я зрозуміла одну річ — нас підтримує майже весь світ, не тільки через жалість, а через те, що ми ЯКІСНІ. Українці відроджують націю і ця глибина на всіх фронтах!

Вінницька дизайнерка Світлана Теренчук, аби підняти дух українців, на картинах і на одязі малює гусаків в національних сорочках. «Біологічну зброю» вперше намалювала навесні. З тих пір гуси у вишитих сорочках полюбилися українцям. Ці милі створіння захотіли мати у себе на одязі і на картинах спочатку вінничани, потім замовлення посипалися з усіх куточків світу.

Теренчук не ставила собі за мету заробити грошей на патріотизмі. Першоціль — допомогти військовим. 50% з виручених коштів за кожну одиницю одягу з зображенням, за кожну картину — йдуть на підтримку наших військових. Щоб захистити власні твори від плагіату, дизайнерка запатентувала «Біологічну зброю» у вишиванках.


Читайте також:

Гусаків Світлани Теренчук плагіатять по всій Україні. «Біологічну зброю» дизайнерка запатентувала

Українське наймиліше. Розповідаємо про майстринь, що створюють популярні патріотичні вироби

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ken Lin Choa

    After reading tons of positive reviews about CYBER GENIE internet experts, I decided to reach out to them because I was deceived into believing that I will make crazy money from cryptocurrency mining BOTs. My profit on my investment keeps rising but I couldn't withdraw and I was told to pay different fees and charges to have access to my -profits. I contacted this Cyber Expert on ([email protected]) and WhatsApp (+1) (252-512-0391) and to my shock, I was told they are fake. I asked if they could make me access my investments, Of course, they did and sorted everything within 24 hours. THANK YOU CYBER GENIE!!!!!

  • Hardy Dou

    Відома 🤣🤣

keyboard_arrow_up