Фонтан ROSHEN закривають через два дні. Хто виступатиме — таємниця

Фонтан ROSHEN закривають через два дні. Хто виступатиме — таємниця
  • Дату закриття сезону річкового фонтану — 20 жовтня.
  • Зазвичай, під це влаштовують святковий концерт.
  • Утім, навіть за два дні досі невідомо, хто виступатиме на урочистому закритті фонтану «Рошен».

На сайті корпорації Roshen опублікували дату закриття сезону роботи фонтану: її визначили на 20 жовтня. Цього дня світломузичний водограй у річці Південний Буг гратиме востаннє в 2019 році. І його занурять на дно річки, де конструкція буде знаходитися до весни.

Зазвичай, в останній вечір перед «зимовою сплячкою» влаштовують концерт. Але навіть за два дні до святкування немає ані анонсу, ані чіткого розуміння чи буде святкування. Тож зателефонували до представниці фонду Петра Порошенка Владислави Дмитришиної.

Відео дня

Коли опублікуєте анонс концерту до закриття фонтану «Рошен»?

— У мене немає жодної інформації.

Чи буде взагалі святковий концерт?

— У мене немає жодної інформації.

Але ж на сайті Roshen вказано, що закриття фонтану відбудеться 20 жовтня. 

— Ще раз наголошую, у мене немає жодної інформації, — відповіла Дмитришина.

Нагадаємо, минулого року фонтан «Рошен» відправляли на зимові канікули гурт СКАЙ, «Плач Єремії» та репер «ХАС».

У 2017 році фонтан відправили на дно Бугу без концерту, на знак солідарності із постраждалими внаслідок вибухів боєприпасів поблизу Калинівки.


ДОВІДКА 4 вересня 2011 року у Вінниці відбулося святкове відкриття світло-музичного фонтана ROSHEN. Побудований в руслі річки Південний Буг біля острова Фестивальний (Кемпа) фонтан ROSHEN став єдиним в Україні та найбільшим у Європі плаваючим фонтаном.

Фонтан — частина комплексного проекту з реконструкції набережної річки Південний Буг біля Вінницької кондитерської фабрики Roshen. В рамках проекту була укріплена берегова лінія довжиною 700 м, зроблена пішохідна зона і зона відпочинку, встановлена ​​система вуличного освітлення, амфітеатр для перегляду фонтанного шоу.

Для встановлення фонтана були проведені роботи з розчищення русла річки Південний Буг в обсязі 28000 кубометрів ґрунту. Використання «технології зимівлі» стало ще однією особливістю проекту: в зимовий період конструкція фонтана занурюється під лід, на дно річки Південний Буг (Джерело)

Читайте також:

Фото: roshen.com

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Наталія Іванченко

    І правильно зробить...який концерт...кому? Нехай 95 квартал дивляться!!! Скільки вовків не корми, вони в ліс дивляться... Скільки для Вінниці зроблено....люди незадоволені все життя...при цьому самі нічого не роблять...
  • Сергій

    Напевно 95 квартал😉
  • Максим М-сим

    1). Мабуть Петя так напіарився, що вирішив не піаритись лишній раз, адже виборів найближчим часом все одно, не планується. Та й кошти можна зекономити на шоу.   2).  А ще Петя може образився на Вінницю, за те, що не підтримала його на президенських виборах, і парламенстських, що він навіть, не приїхав привітати Вінницю з днем народженням...!!! 🐲🐲🐲.
  • Sasha Nazarov

    И это все о нем
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up