До Дня міста організовують опитування. Про що питатимуть вінничан?

До Дня міста організовують опитування. Про що питатимуть вінничан?
  • Вінничан запрошують взяти участь в опитуванні про сприйняття ними власного міста. Пройти його можна як офлайн, так і онлайн.

Опитування мешканців Вінниці проходитиме до 27 вересня онлайн та офлайн. Про це пишуть на сторінці у фейсбук Вінницька міська рада.

— У рамках підготовки до розробки нової маркетингової стратегії у вересні проходить опитування особливостей сприйняття Вінниці її мешканцями, яке допоможе зрозуміти, наскільки містяни люблять своє місто, готові розповідати про нього людям з інших регіонів та працювати над його туристичною привабливістю, — зазначають у повідомленні. — Запитання стосуються визначних місць та особистостей, улюблених локацій для відпочинку, туристичного та бізнес-потенціалу, а також впізнаваності бренду Вінниці та її продуктів.

Відео дня

Як і де пройти опитування

Заповнити опитувальник можна за посиланням, або на локації «Гостинна Вінниця» (біля площі Ліверпуль) 11 вересня у рамках святкування Дня міста.

Для чого це опитування

Результати будуть використані робочою групою для визначення складових майбутньої маркетингової стратегії, яка дозволить дієво конкурувати з іншими містами як в Україні, так і за її межами.

Опитування дасть змогу краще зрозуміти членів територіальної громади, сформувати позиціювання Вінниці на українському та міжнародному ринках, впровадити нові інструменти для просування бренду міста.

 

Читайте також:

Перекриті вулиці та безкоштовний проїзд. Вінниця готується до Дня міста

Замість гурту MOZGI — «Бумбокс». Оновили афішу до Дня міста 2021

Спробуй Вінницю на смак. На День міста пройде фестиваль вуличної їжі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up