Замість гурту MOZGI — «Бумбокс». Оновили афішу до Дня міста 2021

Замість гурту MOZGI — «Бумбокс». Оновили афішу до Дня міста 2021
  • Цьогоріч хедлайнером концерту до Дня міста стане гурт «Бумбокс» і його фронтмен Андрій Хливнюк.
  • Що, де та коли пройде 10 та 11 вересня дізнавайтеся у матеріалі.

У Вінниці 10 та 11 вересня відзначатимуть День міста. Головні локації розмістяться на Європейській площі та на площі В. Стуса.

На Європейській пройде проєкт «Rock-N-Choir» за участю Вінницького академічного міського камерного хору ім.В.Газінського, зразкової муніципальної майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» та гурту «Sunrise». А запалюватимуть на цій локації провідні рок-гурти міста в рамках проєкту «Зал слави Вінницького рок-н-ролу». 

Ближче до Вежі Артинова розміститься локація «Пісня води і полум'я». Локація буде присвячена 170-й річниці заснування професійної пожежної служби у Вінниці.

Відео дня

О 19.00 на площі Василя Стуса розпочнеться святкова програма за участю зіркових гостей.

— Тут виступатиме гурт «Go_А». Він отримав премію Vision Music Awards за виступ на «Євробаченні-2021». Пісня «SHUM» гурту «Go_A» зайняла друге місце в чарті 50 Viral Spotify в США і стала першою україномовною піснею у світовому чарті Billboard. До того туди потрапляли лише пісні українських музикантів, виконані іноземними мовами, — зазначають на сайті міськради. — Також для вінничан співатиме український музикант, автор пісень та саунд-продюсер Артем Пивоваров. А у заключній частині концерту до Дня міста містян вітатиме гурт «Бумбокс». Який був переможцем національної професійної музичної премії YUNA у номінації «Найкращий гурт» у 2013 році та у номінації «За особливі досягнення в музиці» в 2019-му.         

Раніше, нагадаємо, презентували іншу афішу, де замість гурту «Бумбокс» були MOZGI.

 

Читайте також:

Вкрали пів поля. Ошукані пайовики перекриватимуть трасу з Вінниці на Турбів

Чим завершилася масштабна пожежа на Старому місті? Поліція відкрила провадження

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (51)
  • В'ячеслав Маковей

    Шкода що Марію Бурмаку до Бумбокса впридачу не запросили - у поліцейських доповідях кількість суїцидників на другий день добряче б зросла. Насправді, до чого я веду - що Бумбокс, що Бурмака, що Павлік - це всього - навсього одна пісня. В Павлика і та з Туреччини привезена разом і чорно-білими штанами.
  • Володимир Балтак

    Мозги потрібні меру і його свиті. Це дурість проводити такі масові заходи під час пандемії. А потім буде примусова вакцинація. Коли ви вже нажеретеся від відкатів?!
  • Ядвига Жемайтис

    А мозги уже не нужны?
  • Nadiia Hutsuliak

    А вхід на Пивоварова і Бумбокс безкоштовний?

    Віта Кондратенко reply Nadiia Hutsuliak

    Nadiia Hutsuliak , а що, він колись біля "Книжки" був платним?

    Ols Kat reply Nadiia Hutsuliak

    Так, можна натовпом, а можна i без маски

keyboard_arrow_up