Перекриті вулиці та безкоштовний проїзд. Вінниця готується до Дня міста

Перекриті вулиці та безкоштовний проїзд. Вінниця готується до Дня міста
  • У День міста, 11 вересня, громадський транспорт перевозитиме людей безкоштовно і за графіком вихідного дня.
  • Тим часом вулиці Соборна, Верещагіна та Артинова будуть перекриті. Коли та на скільки — у матеріалі.

Соборною 11 вересня не можна буде проїхати. Перекриють для транспорту ділянку від перехрестя вулиць Соборна-Театральна до перехрестя вулиць Соборна-Мури.

— На головній вулиці міста розмістяться різноманітні локації, як це відбувається завжди у День народження Вінниці. Тому організатори святкових заходів просять вінничан враховувати те, що головна вулиця знову на один день стане пішохідною, відтак, вирушаючи по справах у місто, варто заздалегідь планувати свій час та маршрут.

Також рух буде обмежено:

Відео дня
  • 10 вересня з 08.00 до 9.00 12 вересня — вулиця Архітектора Артинова, а саме на ділянці від вулиці Соборної до вулиці Гоголя.
  • 11 вересня з 06.00 до 22.00 — вулиця Верещагіна. Від вулиці Театральної до вулиці Грушевського та вулицею Архітектора Артинова від вулиці Грушевського до вулиці Соборної.

— Рух приватного автотранспорту буде організовано в об'їзд вулиць Хмельницьке шосе та Магістратській та вулицями Гоголя, Владислава Городецького, Князів Коріатовичів. Рух трамваїв 11 вересня вулицею Соборною буде призупинено. Тролейбуси, які курсують за маршрутами № 4, 5, 10, 11, 12, 12А, 14, муніципальні автобуси маршрутів №4, 19, 24, 25, 32 їздитимуть вулицями Київською, В'ячеслава Чорновола та Театральною, — зазначають у міськраді. — Муніципальні автобуси № 7, 21 та маршрутні таксі №7А, 21А курсуватимуть вулицями Князів Коріатовичів та Родіона Скалецького. Муніципальний автобус №22 та маршрутне таксі №22А їздитимуть вулицею Князів Коріатовичів.

 

Читайте також:

Накрили міжрегіональну групу торговців метадоном. Серед них гайсинчанин

Смерть дітей через отруєння та інше важливе за 7 вересня на 20minut.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Dif Inna

    А потім зразу "лохдаун".....
  • Сергей Жабко

    "В об'їзд вулиць" чи все таки "в об'їзд вулицями" - це ж не одне і те ж!

    Хто Вам тексти пише? Треба відповідальніше, а раптом їх хтось читає...

keyboard_arrow_up