Деякі перукарні Вінниці надають послуги переселенцям безплатно. Куди звертатись?

Деякі перукарні Вінниці надають послуги переселенцям безплатно. Куди звертатись?
  • У перукарнях Вінниці безкоштовно обслуговують внутрішньо переміщених осіб. Як знайти ці місця? У міській раді розповіли, куди звертатися за такою інформацією. 

Тисячі людей, які втекли від бомбардувань і обстрілів російських окупантів, знайшли прихисток у Вінницькій громаді. Кожен з них потребує підтримки та допомоги. Поряд із соціальним забезпеченням від держави, допомогою з житлом та гуманітарною підтримкою, деякі перукарні Вінниці почали надавати безкоштовні послуги внутрішньо переміщеним особам, — пишуть на сайті Вінницької міської ради.

— Для того, щоб отримати безкоштовні послуги у перукарні, потрібно пред’явити довідку внутрішньо переміщеної особи або документ, що посвідчує місце реєстрації в межах територій, де ведуться активні бойові дії, — зазначила директорка департаменту адміністративних послуг Ірина Копчук.

За її словами, отримати консультацію та зареєструватися на безкоштовні перукарські послуги можна в будні дні з 9.00 до 12.00 за номером телефону 0432-50-90-43. За цим номером і можна дізнатись, які саме перукарні надають безкоштовні послуги внутрішньо переміщеним особам. 

Відео дня

 

Читайте також:

«Вплели серця, душі, надію та віру в Перемогу»: вінничанки зробили велетенську маскувальну сітку

Він залишиться у нашій пам'яті незламним воїном. Стрижавка поховала героя Миколу Обертія

Мешканці будинку на Замості перерахували ЗСУ гроші, які збирали на нові вікна

Де на території Вінниччини готові приймати переселенців. Оновили список громад з контактам

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up