День Прапора та День Незалежності України. Програма заходів у Вінниці

День Прапора та День Незалежності України. Програма заходів  у Вінниці
  • У неділю, 23 серпня, у День Прапора України на майдані Незалежності відбудеться церемонія підняття державного стягу.
  • У понеділок, 24 серпня, у День Незалежності України  відбудеться церемонія покладання квітів до Вічного Вогню, пам’ятного знаку «Небесній Сотні та Героям ООС» на Меморіалі Слави. 

Прапор на майдані Незалежності піднімуть підполковник запасу Олег Климбовський та начальник артилерії першої окремої танкової бригади, полковнику запасу Анатолій Таранюк у неділю, 23 серпня, о десятій годині ранку.

  • Олег Климбовський проходив службу у Збройних Силах України з 1987 по 2019 рік. У 2014-2015 роках захищав незалежність та територіальну цілісність батьківщини на території Донецької та Луганської областей. Нагороджений Орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня та іншими відомчими відзнаками.
  • Анатолій Таранюк проходив службу у Збройних Силах України з 1991 по 2018 рік. Захищав незалежність нашої держави на сході України з червня 2014 року. Брав участь в бойових діях в Луганському аеропорту, в районі населених пунктів Луганськ, Металіст, Щастя, Станиця Луганська, Мар’інка, Попасна. Нагороджений відзнаками Міністра оборони України «За військову доблесть» та іншими відомчими відзнаками.

А у День Незалежності о 10.00 на Європрейській площі розпочнеться  церемонія покладання квітів до Вічного Вогню та пам’ятного знаку «Небесній Сотні та Героям ООС» на Меморіалі Слави. 

Також до Дня Незалежності та Дня Прапора України заклади культури проведуть ряд онлайн-заходів з 8.00 до 21.00 год.  Їх можна буде подивитись на вебресурсах цих закладів та на сторінці VinCulture Code у фейсбуці в зазначені дні.

Відео дня

Серед них – виставки, поетичний вернісаж, флешмоби, онлайн-конкурс тощо. Детально з програмою заходів можна ознайомитись на афіші. 


Афіша.jpg

 

Читайте також:              

Без права застави. Самвела Московського і Диню взяли під варту на два місяці

Антирекорд по СOVID на 20 серпня: в Україні + 2134 за добу. Скільки на Вінниччині?

На Вінниччині померла бабуся. За добу виявили 51 новий випадок коронавірусу

Масштабна пожежа на Чехова: склад гасили 20 рятувальників (ФОТО та ВІДЕО з місця)

Смертельна аварія: у Брацлаві на мотоциклі розбився 14-річний хлопчик

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up