Смертельна аварія: у Брацлаві на мотоциклі розбився 14-річний хлопчик

Смертельна аварія: у Брацлаві на мотоциклі розбився 14-річний хлопчик
  • На Вінниччині сталась моторошна аварія.
  • Поліція розповіла подробиці ДТП, у якій загинув 14-річний мотоцикліст
     

Сьогодні, 18 серпня у Брацлаві Немирівського району сталась дорожньо-транспортна пригода за участі мотоцикла та вантажівки. 

— Попередньо встановлено, що 14–річний водій мотоцикла «Мустанг», не впорався з керуванням та зіткнувся з запаркованим на узбіччі вантажним автомобілем «ГАЗ». У результаті зіткнення водій мотоцикла загинув на місці пригоди, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за другою частиною статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Відео дня

Санкція статті передбачає до восьми років ув'язнення.

Проводиться розслідування.

 

Світлина від Поліція Вінницької області.

 

Читайте також:

Я — не я і машина не моя... Як патрульне авто через «лису» резину забирав евакуатор

Що очікує долар, євро та рубль на цьому тижні (3 - 9 серпня)?

Анонсували підвищення зарплат лікарям з 1 вересня. На скільки зростуть виплати?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Василий Юркевич

    Я співчуваю батькам їх втраті! Ну виноваті тільки вони! І через них тепер страждає невинна людина! Яка більше пів життя за кермом! І має досвіт! А за дітьми потрібно дивитись,якщо хочте щоб вони були з вами! А тут батьки просто безвідповідальні!
  • Світлана

    Ніхто не вправі осуджувати батьків, бійтеся Бога.Через ці парковки на проїжджій частині доріг страждають і йдуть у вічність не мала кількість людей, може потрібно приймати міри???
  • Людмила Дармограй-Головащенко

    Чия дитина постаждала?

    Владислав reply Людмила Дармограй-Головащенко

    На скільки мені відомо хлопця звали Толя Гончар
  • Юрій

    Батьки чим думаєте коли в руки даєте дитині мотоцикли ви що вбивці.Таких батьків сажати нада за вбивство даже якщо нічого нетрапилось а просто їхав.В законі потрібно змінити правила допуску дітей до таких транспортних засобів як мопед мотоцикил та мотоблок з 18 років

    Ярослав reply Юрій

    Як я вище/нижче написав, по закону на той мотоцикл він мав право сісти лише після 16 років, і за наявності прав категорії А. Так що в цьому випадку до закону претензій немає. Претензії є до всіх хто допустив порушення цього закону: сам пацан, батьки, родичі, односельчани - всі хто знав про факт незаконної експлуатації ТЗ.

    Anatol Jeket reply Юрій

    Нахіба зачіпаєте його батьків, так не треба робити, будьте милосердні, і краще дивіться за своїми дітьми якщо маєте таких. Не забувайте що ми всі ходимо по землі, і незнаємо що нас чекає через 5 секунд. А в нас як завжди, критиків як гною, куди не плюнь - умніки одні

    Ярослав reply Anatol Jeket

    > Не забувайте що ми всі ходимо по землі, і незнаємо що нас чекає через 5 секунд.
    Саме тому і потрібно це робити. Що всі і кожен батько/мати знали, що в разі чого, їх буде ненавидіти весь світ до того як остиге тіло. Бо очевидно, придбаши мотик і дозволивши дитині на ньому їздити ризик загибелі для них був дуже прийнятний! Це для них не вважається втратою. 14 років дитині, він ще фізично не може керувати таким ТЗ, і вони це прекрасно знали. Якщо так, то ми маєм повне моральне право говорити і думати про них все що завгодно. І я користуюсь цим правом, тому що я хочу безпечно переходити дорогу знаючи що по дорозі їздять адекватні люди
    І можете думати про мене що хочете, але поки ми не почнемо карати батьків за будь-яких постраждалих дітей на дорогах, нічого не зміниться.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up