Без права застави. Самвела Московського і Диню взяли під варту на два місяці

Без права застави. Самвела Московського і Диню взяли під варту на два місяці
  • У понеділок біля Вежі КОРД затримав двох кримінальних авторитетів.
  • Самвел Московський та його товариш Диня раніше не раз притягувалися до кримінальної відповідальності.
  • Вінницький міський суд сьогодні обрав обом найсуворіший запобіжний захід — тримання під вартою без права внесення застави.

Сьогодні, 20 серпня, повідомили про підозру та взяли під варту двох авторитетів. Мова про Самвела Московського та Диню, які раніше не раз притягувалися до кримінальної відповідальності. Їх затримали з КОРДом, як розповідав 20minut.ua, в ресторані біля Вежі цього понеділка, 17 серпня. Тепер — за рішенням суду доправили з ізолятора тимчасового тримання до СІЗО. Термін арешту — 60 діб. 

— За даними слідства, правопорушники, перебуваючи в одному з ресторанів міста Вінниці, спровокували конфлікт з адміністрацією закладу та нанесли тілесні ушкодження охоронцю. На місце події прибули працівники поліції, які намагались припинити хуліганські дії вказаних осіб, однак останні здійснили активний фізичний опір поліцейським, під час якого також нанесли тілесні ушкодження правоохоронцям, — зазначають у прокуратурі області.

Більше про затримання названих чоловіків та інцидент, що був напередодні в ресторані «Європа», знайдете в цих публікаціях: 

Відео дня

Двоє «авторитетів» влаштували нічний погром в ресторані. Їх біля Вежі затримав КОРД

— Вінницький міський суд взяв до уваги всі доводи прокурора та обрав обом підозрюваним запобіжний захід у виді тримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави. Досудове слідство у кримінальному провадженні триває, — йдеться на сайті прокуратури.

У відділі комунікації поліцейського главку нагадали, що затриманим оголосили про підозру у вчиненні двох кримінальних правопорушень: погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу та хуліганство.

На офіційному сайті Нацполіції виклали фото та відео з засідання суду, де обирали запобіжні заходи. У сюжеті, який побачите нижче, також дали фрагменти з сутички в ресторані, яка призвела до затримання та арешту:

 


 


Довідка:

  • частина 3 статті 296 Кримінального кожексу України — хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчинене групою осіб, пов'язане з опором представникові влади, який припиняв хуліганські дії — караються у виді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.
  • частина 2 статті 345 — умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків — карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.


Читайте також:

Масштабна пожежа на Чехова: склад гасили 20 рятувальників (ФОТО та ВІДЕО з місця)

Смертельна аварія: у Брацлаві на мотоциклі розбився 14-річний хлопчик

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Dark SAMP

    ну что вы что терпилы скильки та й скильки коли закрыють не серезно мужики
  • Петя

    Скільки цей криміналітет буде вулицями ходити. Хай закривають їх вже
  • Жора

    Раньше был в Виннице начальник МВД Педос, все было по понятиям, теперь прислали начальника из Одессы, все идет по беспределу....
  • Жора

    Так может там спецом поставили адвоката Белошкурского чтобы ничего не сделал?  

    Мне это напоминает дело  полит заключенного Стуса, где адвокат Медведчук(кум Путина) ничем не помог............
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up