Як провести День закоханих? Добірка місць, куди можна піти, і тест-підказка для розваги вдома

Як провести День закоханих? Добірка місць, куди можна піти, і тест-підказка для розваги вдома
  • До 14 лютого ще кілька днів. Якщо ви хочете відсвяткувати цей день, але не знаєте, як, то ми склали для вас добірку. Розкажемо про події, які відбуватимуться у нашому місті. 
  • Якщо ж ви не хочете нікуди йти у цей день, то створити хороший настрій може фільм. Пройдіть наш розважальний тест, щоб визначитись, яку стрічку вам глянути 14 лютого. 

 

Театр

Вінницький драматичний театр у переддень Святого Валентина підготував святкову виставу «Ніч святого Валентина». Містичне та неординарне дійство за участі провідних акторів театру розповідає про самотність та пошуки любові. Режисерка-постановник Таїса Славінська створила для театралів цей пряний коктейль з детектива, комедії, трагедії, мелодрами і трилера. 

Як читаємо на сайті театру, у ніч напередодні дня закоханих у житті успішного бізнесмена і його дружини відбуваються неймовірні події: романтичний вечір змінюється ніччю, сповненою дивних інцидентів, яка завершується драматичним світанком. 

  • Коли: 13 лютого, 18.30.
  • Де: Театральна, 13.
  • Ціна: 100-200 гривень.

Катання на повітряній кулі

Vinny Land запрошує яскраво відсвяткувати День закоханих, а саме — покататися на повітряній кулі. «Що може бути кращим за зізнання в коханні в такий казковій атмосфері?», — читаємо в анонсі. 

Відео дня

Крім катання у програмі свята: катання на сноутюбах з 11.00 до 22.00 згідно діючих тарифів. Disco-party з DJ Muzon з 13.00 до 20.00. А північні ведмедики розважатимуть гостей з 14.00.

  • Коли: 14 лютого
  • Де: село Шкуринці (щоденно з 06.40 до 22.00 туди їздить маршрутка №5А)
  • Ціна: 500 гривень з людини 

Виступ співачки Даріни Забєліної 

У одному з торгово-розважальних центрів нашого міста до для Святого Валентина виступить співачка Даріна Забєліна. Вона молода вінницька співачка. Кілька років тому була учасницею восьмого сезону співочого шоу «Х-фактор». 

«Крім того, ми підготували для вас масштабну світлову інсталяцію вперше на фасаді ТРЦ Sky Park! Насолодитись вражаючою красою зможете з боку вул. Оводова. До речі, закохані, ось вам ідея романтичного місця для освідчення», — пишуть у анонсі святкування. 

  • Коли: 14 лютого, 17.00.
  • Де: ТРЦ Sky Park 
  • Ціна: вхід вільний

Концерт «Один день в Парижі» 

У Вінницю у День Святого Валентина завітає Святослав Кондратів. Це відомий український скрипаль, який працює в жанрі pop-violin. Як читаємо у анонсі, співака називають найромантичнішим скрипалем нашої країни. 

  • Коли:14 лютого
  • Де: Вінницька обласна філармонія
  • Ціна: 250- 550 гривень

Музи кохання. Проект до дня Закоханих у філармонії 

«Давно мріяли навчитись відрізняти Шуберта від Шумана, і нарешті вже розібратись з Моне і Мане? Але не знали, з чого почати, не знаходили достатньо часу чи мотивації?

Ваш час настав! Розпочинаємо авторський проєкт легендарного вінницького лектора-мистецтвознавця Тетяни Сніжко «Від меломана до експерта». Майже сорок років досвіду, тисячі лекцій і єдиний запис у трудовій — це вам не абищо!», — читаємо у анонсі. 

Перша зустріч відбудеться якраз у переддень Святого Валентина і буде присвячена темі кохання, зокрема музам геніїв. У програмі беруть участь заслужені артистки України. 

  • Коли: 13 лютого
  • Де: вул. Хмельницьке шосе, 7
  • Ціна: 50-100 гривень.

Фестиваль «Святий Валентин на КВН»

Цей фестиваль вже став традиційним у нашому місті. Цього року ж відзначають 60-тиліття телевізійного проекту КВН та 59 років першої гри веселих та найкмітливіших у Вінниці та Україні. Під час фестивалю ви зможете побачити виступи десяти гумористичних команд. 

  • Коли: 14 лютого, 18.00
  • Де: МПМ «Зоря» 
  • Скільки: 50 гривень

Інтерактивна вечірня екскурсія 

До Дня святого Валентина Вінницький краєзнавчий музей запрошує на інтерактивну вечірню екскурсійну програму «Музейний щоденник: історії кохання». 

У програмі заходу: зустріч з чарівною Мавкою, яка розповість про мінерали й дорогоцінне каміння з колекції музею та які з них вважаються «любовними талісманами». А також квіткові любовні передбачення, пункт виконання мрій та бажань з музейною гарантією, зона для фотографування «Едем» та чимало іншого. 

  • Коли: 14 лютого, з 17.00 до 23.00
  • Де: Вінницький обласний краєзнавчий музей
  • Ціна: 50 гривень

Кінотеатри

Кінотеатр Smart Cinema, що знаходиться на вул М. Оводова, 51 (ТЦ «Sky Park», 4-ий поверх) у День Валентина показуватиме романтичну комедію «Небеса зачекають», різні короткометражки, які об’єднали у проект «Любов Це…». Також цього для у кінотеатрі можна буде прийти на мультфільм «Душа», стрічку «Дрібниці» чи «Колишня з того світу». 

  • Ціни: від 75 гривень. 

У День Святого Валентина у кінотеатрі імені М. Коцюбинського, що на Соборній, 68 теж можна буде подивитися мультфільм «Душа», «Небеса зачекають». А ще стрічки: «Творці снів», Нехай йде сніг» та «Мисливець на монстрів». 

  • Ціни: 50-90 гривень. 

У кінотеатрі «Родина», що на вул. М. Оводова, 47 можна буде глянути фільм «Фатальна зустріч», «Стриб-скок: у пошуках скарбів» та короткометражки з проекту «Любов Це...». 

  • Ціна: 50 гривень.

Тест від 20minut.ua

Якщо у вас немає планів на цей день, то ви можете провести його за переглядом фільму вдома. Бо не важливо, як саме ви проведете День закоханих: разом із коханою людиною, на самоті, з друзями або ви взагалі ненавидите це свято. У будь-якому разі хороший фільм може прикрасити ваш вечір. 

Не знаєте який вибрати? Ми допоможемо. Пройдіть наш короткий тест і він покаже, який фільм вам варто подивитися у День святого Валентина. 

 

 

Читайте також: 

Конкурс Міss RIA завершився. Хто з дівчат переміг?

Чи знаєте ви українську лайку? Жартівливий тест від 20minut.ua 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Daily

    два тижня потому народ скулив нема хлєбушка за що купити  локдаун а тут прям свято всім святам свято
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up