Конкурс Міss RIA завершився. Хто з дівчат переміг?

Конкурс Міss RIA завершився. Хто з дівчат переміг?
  • Цьогоріч у конкурсі взяли участь 45 дівчат. Переможниць визначали за результатами онлайн-голосування, що проходило на сайті moemisto.ua. 
  • Найбільше голосів віддали за 20-річну Катерину Глімбовську. Дівчину підтримало майже 400 вінничан.

Конкурс традиційно тривав впродовж року. Вінничанки надсилали свої світлини і щосереди на останній сторінці тижневика RIA можна було бачити фотографії дівчат у конкурсі еротичного фото Міss RIA-2020. Разом із тим на сайті miss.moemisto, в розділі Miss RIA, усі бажаючі могли підтримати конкурсанток своїм голосом. За підсумками цих голосів і визначилися фіналістки конкурсу Miss RIA.

I місце 

Катерина Глімбовська (20 років)

— Я студентка Вінницького педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Навчаюсь на дошкільному факультеті. Я маю надзвичайно багато захоплень. Одне із них — моделінг. Це захоплення, яке переросло у професійну діяльність. Ще у школі мені багато хто говорив, що мені варто спробувати піти в моделінг, і одного разу я наважилась. Мене помітили, і я вже три роки у цій сфері. Найбільше мені подобається брати участь у показах, демонструючи красивий одяг. 

Відео дня

Люблю подорожувати та активно відпочивати. Також я плету оригінальні та сучасні зачіски для жінок та маленьких діток. Я дуже творча людина і люблю творити своїми руками.

Мрію своє майбутнє пов‘язати із роботою з дітьми, яка буде приносити мені моральне та матеріальне задоволення. Маленькі діти такі щирі та справжні, я б дуже хотіла відкрити власний дитсадок. В університеті я дізналась багато цікавих методик, як працювати з дітьми, і хочу застосовувати їх на практиці. 

Я беру участь в багатьох конкурсах. Фіналістка конкурсу краси «Міс Вінниця 2020». Конкурси — це новий досвід, цікаві знайомства та яскраві емоції. Натрапила на конкурс Міss RIA в соцмережах і вирішила, що варто спробувати свої сили. Коли я вперше побачила конкурсанток, то навіть не думала, що зможу перемогти. Проте завдяки підтримці своїх близьких, одногрупниць та друзів я здобула омріяну перемогу. Я уважно стежила за результатами і надзвичайно раділа. Емоції переповнювали у момент, коли зрозуміла, що виграла. 

Моє кредо — здолати всі перешкоди та досягнути своєї мети. Я намагаюсь пробувати себе у різних ролях, і всім раджу не покладати руки, якщо щось не вдається. 

ІІ місце

Діана Слободянюк (21 рік)

— Я маю дві професії: кухар-кондитер та фотомодель. Дуже люблю фотографуватися, і мрію розвиватись у цій сфері. А ще я молода матуся, у мене маленький син. У мене зараз не дуже багато часу на фотосесії, але стараюсь розвиватися, як фотомодель. Нещодавно, наприклад, брала участь у конкурсі «Краса країни-Вінниця».

Взяти участь в Міss RIA мені порадила знайома, сказавши, що у мене все вийде. Я роздумувала, але таки наважилась. В результаті перемогла. Це все завдяки моїм друзям та рідним, які підтримували мене і голосували. Їм всім я дуже вдячна. 

ІІI місце

Катерина Степаченкова (18 років)

— Я навчаюсь на четвертому курсі юридичного факультету. Я вступила туди після дев’ятого класу і наразі зрозуміла, що це не моє. Бачу себе зараз у сфері краси, мрію відкрити свій салон. Займаюсь спортом з дитинства: вісім років художньої гімнастики, два роки волейболу, зараз — фітнес. Люблю нові знайомства і подорожувати. Взяла участь в конкурсі, щоб спробувати свої сили і відкрити перед собою щось нове. 

Інформація про конкурс Міss RIA потрапила мені на очі в соцмережі. Я одразу ж вирішила спробувати. Взагалі у конкурсах я не часто беру участь, крайній раз — ще в школі. А тут з допомогою друзів мені вдалось виграти. 

Переможниці прийшли забирати свої призи у редакцію RIA. Дівчата отримали безпровідні навушники від NanoSklad. Також у Катерини, яка зайняла перше місце, тепер є тримісячний сертифікат в TopGym, а у двох інших дівчат — місячний безліміт у цьому ж залі. Крім того, усі переможниці отримали брендовані подарунки від RIA. 

Конкурс продовжується і триває голосування вже за учасниць 2021 року. Запрошуємо дівчат віком від 17 років до участі в конкурсі. Стати учасницею можна заповнивши анкету на сайті miss.moemisto.ua

Читайте також:

Подкаст «Тут така тема»: говоримо про донорство крові і чому не варто цього боятися 

Вечори кіно, лекції та курси IT. Зібрали ТОП-7 можливостей на другий тиждень лютого 

Коментарі (2)
  • Dmitriy Kolobnev

    {F{{F{F{F{FA{H{A{AZAHAHHAHAH
  • Вадим Довгий

    той випадок коли автозагару вистачило тільки на обличчя)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up