Чим багата подільська кухня? Смачний тест від 20minut.ua

- Картопля по-уланівські, вінницьке сало — страви-візитівки нашого міста та області. А чим ще відома подільська кухня?
- Чи знаєте ви, як готують білий вінегрет, з чого варять тиманівську кашу та що таке «шалтибарщай»? Відповідайте на ці питання в тесті від «20 хвилин».
Гастрогід Олена Павлова, яка досліджує подільську кухню, часто на своїх сторінках в соцмережах (1, 2, 3) викладає і рецепти незвичайних блюд. З її дописів склали тест, щоб розповісти вам, чим цікава подільська кухня.
Тест далі в матеріалі. А якщо вам не цікава така тема, то пропонуємо пройти інші інтерактивні опитувальники від 20minut.ua:
- Мальовничий Сабарів чи жвавий Центр? Який мікрорайон вам підходить найбільше (ТЕСТ)
- Чи знаєте ви українську лайку? Жартівливий тест від 20minut.ua
- Архітектурні пазли: знайдіть іншу частину вінницького будинку за фото
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.
-
Lyubov NovakДуже шкода, що "Подільсьський гастрогід" проект так і не розпочав саою роботу😌
-
Олег КаськовРозумники,не "вінігрет",а вінЕгрет.Next reply Олег КаськовВінегре́т (від фр. vinaigre — винний оцет, фр. vinaigrette — соус з оцту, солі й оливкової олії) — популярна в колишніх країнах СРСР страва із суміші різноманітних сирих та відварених овочів.