Вінниця повністю у зеленій зоні. Чи можна залишати «червону зону» карантину?

Вінниця повністю у зеленій зоні. Чи можна залишати «червону зону» карантину?
  • Люди, які перебувають в «червоній зоні», згідно з новими правилами карантину, можна пересуватися виключно власним транспортом, громадський транспорт там не працює. Також встановлено правила кількості осіб в авто.

Про це заявив на брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

— Ми не говоримо, що вам треба робити тест або проходити самоізоляцію, тому що це все відбувається у нас всередині країни. Щодо виїзду і в'їзду в адміністративно-територіальні одиниці, віднесені до червоного рівнем епідеміологічної небезпеки: то там припиняється робота міського, міжміського транспорту, внутрішньо обласному, —  зазначив Степанов.

За його словами, можливе використання виключно власним транспортом, при тому що кількість осіб, які одночасно перебувають у цьому транспорті не повинно перевищувати 5 осіб, за винятком дітей до 14 років.

Відео дня

В Україні визначили нові червоні зони

З понеділка у Харкові та Костопільскому районі Рівненської області вводят максимально жорсткі обмеження через те, що регіони потрапили до червоної зони. Також в цій зоні другий тиждень поспіль залишається Кіцманський район Чернівецької області. Про це свідчать дані інтерактивної карти МОЗ.

Луцьк наразі переміщено до помаранчевої карантинної зони, Тернопіль - до зеленої. Ще тиждень тому оба міста були в червоній зоні. 
Вінниця повністю перейшла в зелену зону.

МОЗ пояснює правила дії адаптивного карантину | Новини Бухгалтер 911

 

Читайте також:

У Вінниці від коронавірусу померла жінка. За добу виявили 32 випадки по районах

Дані по СOVID-19 на 3 серпня: в Україні + 990 за добу. На Вінниччині три смерті

До 31 серпня продовжили адаптивний карантин в Україні. Подробиці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Натали Михалина

    Два дні назад казали що у жовтій невже люди так швидко вилікувались 🤔, але завтра відкривають фонтан тому мабуть побистрячку всіх вилікували 😁

    И.С. reply Натали Михалина

    если вчера умерло например 1000, а сегодня всего например  999, то с точки зрения министра и президента это значит, что есть улучшение и можно снимать карантин.
  • Виктория Синькнвич

    Завтра напишут,в жёлтой
  • Артем Пустовит

    "Люди, які перебувають в «червоній зоні», згідно з новими правилами карантину, можна пересуватися виключно власним транспортом, громадський транспорт там не працює." - хто у Вас пише так неграмотно статті? Постійно кидаються о очі помилки!!! Вам редактор не потрібен?)))

    Лора Гудзовская reply Артем Пустовит

    Артем Пустовит 👍👍👍ми всі вчимося!!!

    Артем Пустовит reply Артем Пустовит

    Лора Гудзовская дякую)))

    Лора Гудзовская reply Артем Пустовит

    Артем Пустовит Кидається в очі - впадає в око.

    Елена Николюк reply Артем Пустовит

    Артем Пустовит , просто зірвали з язика!!!🙈 І в кінці ще добило "ОБА міста були..."🤦‍♀️ Жесть! Коректори, редактори, де ви???
  • Павел Петюренко

    Решили делать менше тестов , чтобы не портить статистику, везде по Украине растет заболевания а тут Виннице решили по счючему велению, по моему хотению.

    Олег Бринзя reply Павел Петюренко

    По ссучьему велению... Фсьо правильно ;)

    Руслан Амонс reply Павел Петюренко

    Павел Петюренко правильно делают !!! Нафиг эта политика нагнали жути !!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up