Чи користуються вінничани «Пунктами незламності»? Ми запитали

Чи користуються вінничани «Пунктами незламності»? Ми запитали
  • Відтоді, як росіяни почали обстрілювати об'єкти критичної інфраструктури, а по всій Україні запровадили відключення електроенергії, на порятунок прийшли «Пункти незламності». Наразі у Вінниці таких є понад сотня.
  • Ми запитали вінничан, чи доводилося їм коли-небудь користуватися цими пунктами? Якщо так, то, які у них враження?
  • Діліться своїм досвідом теж у коментарях. 

Опитування опублікували на своїй сторінці у Facebook та Instagram. Містяни у коментарях писали чимало хорошого про «Пункти незламності», розповідаючи про чистоту та комфорт в них. Водночас багато вінничан казали, що у них не виникало потреби приходити туди, й відповідно вони вважають їхнє облаштування марною тратою грошей. 

Ось декілька відповідей з нашого опитування.

Відео дня

Оксана Цимбалюк:

— Користувалися пунктом обігріву на Замостянській (біля Прозорого офісу), враження дуже позитивні.В самому пункті тепло, є можливість попити чаю і зігрітись біля обігрівачів. Люди працюють з ноутами, інтернет хороший. При нас приносили малечу (1-2 роки), щоб зробити інгаляцію. Ці пункти досить необхідні, дякуємо за їх облаштування і людям, які там працюють!

Юліана Бондар:

— Користувалася на Космонавтів біля прозорого офісу. Потрібен був інтернет для дитини, щоб потрапити на урок онлайн, але, на жаль, інтернету не було, бо не було світла.

Анна Поліщук:

— Користувались, діти ходили трішки, а потім їх не впустили (рятувальниця), сказала, що без батьків не можна, хоча це учениці 6 класу. Після того діти перестали приходити на обігрів, не хотіли, щоб знову їх вигнали. 

Вікторія Михайленюк:

— Там привітні працівники, зручно і тепло. Можна посидіти, зігрітися, випити чай чи каву, або скористатися wi-fi.

Алла Степанюк:

— Заходила, коли був мороз -8, поцікавилась чи є в пункті незламності ті, хто потребує обігріву. Нікого не було окрім двох працівників, палилось в буржуйці, можна було випити чаю або кави...Вважаю витрачати кошти на такі пункти недоцільно! Справжній пункт незламності — Бахмут, все решта пункти обігріву, в яких, я думаю, мало хто гріється...

Наталя Швець:

— Сама не відвідувала. Але часто бачу, як там займаються діти. Роблять уроки там є столи стільці. Дехто з ноутбуком. Там є вайфай і можна скинути верхній одяг. Печиво, чай, дуже зручно, коли дома нема світла і інтернету.

Андрій Гайдай: 

— Слава Богу у Вінниці спокійно, тому, думаю, такі пункти відвідали одиниці — 1-2% населення.

Читайте також:

USB-адаптери та мобільні роутери: як повернути інтернет, коли світло вимкнене, а зв’язок поганий

«У нас тепер цілодобовий режим роботи»: як бізнеси справляються з постійними вимкненнями світла

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up