Борис Гребєнщиков дав вуличний концерт у центрі Вінниці

Борис Гребєнщиков дав вуличний концерт у центрі Вінниці
  • Гурт «Акваріум» і Борис Гребєнщиков дали невеликий виступ біля Вежі на Європейській площі.
  • Вони увечері виступатимуть в Будинку Офіцерів, де БГ продовжить відзначати свої 65 років.

На Європейській площі виступив російський рок-гурт «Акваріум». Для цього підвезли автобус з музикантами та апаратурою до Вежі. Обладнання налаштовували о 14:00. Тоді ж вінничани стали гуртуватися впритул до імпровізованої сцени. Сам вуличний концерт з піснями від БГ зазвучав з третьої години.

До Вежі 65-річний рокер Борис Гребєнщиков під’їхав на авто. Швидко підійшов до сцени, привітався з вінничанами словами «Добрый день!» і люди відповіли йому оплесками.

Відео дня

А поки музиканти налаштовували інструменти, вінничани у першому ряду сіли просто на плитку. Дехто лежав, щоб слухати музику і не заважати іншим.

— Какая у вас хорошая площадь, какая хорошая погода и какие хорошие люди! — казав БГ між піснями.

Глядачі відповіли йому тим же:

— Борисе, Вінниця вас любить! — почули жіночий голос з натовпу.

Сам виступ тривав близько 40 хвилин. Його продовження буде у Будинку офіцерів, сьогодні, о 19.00.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Gymennuu Oleg

    Анатолій Дембовський.
    Ти можеш блювати. Ти можеш хахакати. Но тобі ніцому не зрозуміти групу Акваріум і Гребенщикова.
    А тому , що на його піснях виросли покоління. І вони виросли , ще до того, як ти з таткового пісюна капелькою в мамине лоно попав.
    Все що ти зміг , ти зробив. Ти зайшов на сторінку, поставив три смайла, які нічого не вирішують. Ти сам себе в своїх очах підняв. І все.  
    Та от і все.
    А от візьми і хоть пару пісень послухай. Не просто послухай, а злови  то, про що там співається. А потім хахакай.
  • Жора

  • Жора

    А где Майдауны ?  Где Хорты,Гайды,Ниндзи,МалиновскаЯ,Чумак-

    Уна-унсо,правый и левый сектоР????Где митинг против "Аквариума"))))

    Евгений Маевский reply Жора

    Майдауны, Хорты, Гайды, Малиновская, Чумак, Уна-унсо, правыый и левый сектор - все это есть, только в вашем больном, пропитанным пропагандой, воображении. А винничане приветливый и добрый народ, уважают людей которые их уважают - это касается и "Аквариум"
  • Сергій Магденко

    Борис Гребенщиков - жива легенда російської рок культури. Кілька поколінь у пострадянському просторі виросли на його творах.  Його концерт  гарний приклад для наслідування і переконання. що культура без кордонів, що святкувати краще, креативно в улюбленій справі  дарую гарні емоції.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up