Бійці 59-ї бригади з Вінниччини знищили танк російських окупантів

Бійці 59-ї бригади з Вінниччини знищили танк російських окупантів
  • Військові 59-ї окремої мотопіхотної бригади ім. Якова Гандзюка на Херсонському напрямку знищили танк російських окупантів.
  • Черговий рашистський танк перетворився на металобрухт.

Про це повідомили у 59 окремій мотопіхотній бригаді імені Якова Гандзюка.

У знищенні ворожої техніки, нашим протитанкістам допомагає вітчизняна розробка — протитанковий ракетний комплекс «Стугна-П» другого покоління, що стріляє на відстань до 5 км. Веде вогонь ракетами калібру 130 мм, які здатні повністю пропалити 800 мм ворожої броні кумулятивом.

Відео дня

Керувати комплексом можна дистанційно з укриття. Пульт управління можна виносити на відстань 25, 50 і навіть 100 метрів. Ракетний комплекс розроблений київським інструкторським бюро «Луч». Цей комплекс є автоматичним.

«Знищив ворожий танк. На одному акумуляторі можна знищити на шести ворожих цілей. Який той танк був — не знаю, але дуже красивий був. Його уже нема. Аби ті рашисти знали, що це наша земля, не їхня, а наша», — каже військовослужбовець з позивним «Борода».

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

 

Читайте також:

Під час штурму Мар’їнки загинув Олег Рогозянський. Сиротами залишились дві доньки

Загинув від ворожого мінометного обстрілу під Авдіївкою Вячеслав Баранецький

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up