Без концерту та салюту: фонтан Roshen закрили на «зимову сплячку»

Без концерту та салюту: фонтан Roshen закрили на «зимову сплячку»
Фото: Олег Мороз

Вінницький світломузичний фонтан завершив сезон роботи у 2019 році. Закриття відбулося досить незвично — без традиційного концерту.

Закриття фонтану припало на 20 жовтня. До останнього не повідомляли про те, що буде на закритті. Традиційно це відбувається з концертом та салютом.

Але не цього разу. Усе пройшло без урочистостей та відомих гостей. Відіграли традиційні шоу і все.

Відео дня

Нагадаємо, торік фонтан «Рошен» відправляли на зимові канікули гурт СКАЙ, «Плач Єремії» та репер «ХАС».

ДОВІДКА.

4 вересня 2011 року у Вінниці відбулося святкове відкриття світло-музичного фонтана ROSHEN.

Побудований в руслі річки Південний Буг біля острова Фестивальний (Кемпа) фонтан ROSHEN став єдиним в Україні та найбільшим у Європі плаваючим фонтаном. Фонтан — частина комплексного проекту з реконструкції набережної річки Південний Буг біля Вінницької кондитерської фабрики Roshen.

В рамках проекту була укріплена берегова лінія довжиною 700 м, зроблена пішохідна зона і зона відпочинку, встановлена ​​система вуличного освітлення, амфітеатр для перегляду фонтанного шоу. Для встановлення фонтана були проведені роботи з розчищення русла річки Південний Буг в обсязі 28000 кубометрів ґрунту.

Використання «технології зимівлі» стало ще однією особливістю проекту: в зимовий період конструкція фонтана занурюється під лід, на дно річки Південний Буг (Джерело)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (33)
  • Юрий

    Закончилась халява. Больше никто не будет лоббировать развитие города. Зелебобикам эта сраная Винница не всралась. Щас еще мэра зебила выберут. Через пару лет Винница скатится до уровня Жмеринки.

    Орест reply Юрий

    Тобто ви в цілому підтримуєте те що іншим містам не додавали фінансування, головне щоб сюди вливали?

    Олексій reply Орест

    Відкрийте статистику, кому скільки виділяли, можливо вас здивує той факт, що Вінниця там далеко не на першому місці. Звинувачення не обгрунтовані.

    Поpошок reply Орест

    Зебіле, міста формують бюджет з податків зібраних на місцях. На певні проекти на місцях, виділяються кошти з фонду регіонального розвитку по всій Україні.

    Орест reply Поpошок

    То в чому проблема, відсталий? Що не зроблять чергову селючу алею з хфонтанчиком і тротуаркою яка через місяць починає гуляти?

    Поpошок reply Орест

    Я не спорю, що якість ремонтних робіт посередня. Але мова була про фонтан, а не про благоустрій. Ти клавіша зелена...
  • Иван

    Интересная логика у зебилов - Винница проголосовала за Владимира, а концерты им должен оплачивать Петр. Вам что, Квартал ТВ не хватает?
  • Danil Nelidov

    Винничани привыкли за пять лет то концерт, то новую улицу откроють....  во дают... да и тендер на новый Винницкий аэропорт уже заморозили.. такие дела

    Жора reply Danil Nelidov

    Теперь будем жить по понятиям.Тем более один криминальный авториет всегда  хвалит Зе  и  его  команду. НАВЕРНОЕ  крим авт будет мэром)

    Олексій reply Жора

    А чи не ти топив за Зеленського? Радуйся.
  • Макс Профект

    Про100 Петя образився на Вінницю, яка його, не підтримала на виборах. Ну й і кошти вирішив зекономити, щоб зекономити, і лишній раз, не піаритись, адже виборів найближчим часом, не плануються. Ось воно справжнє Петіне обличчя...!!! 🐍🦖🐉🐲🐲🐲.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up