Бережіть себе! Не ігноруйте повітряну тривогу! Вінничанка опублікувала допис льотчика з Вінниці

Бережіть себе! Не ігноруйте повітряну тривогу! Вінничанка опублікувала допис льотчика з Вінниці
  • «Сьогодні був у дома перший раз з початку війни і другий раз за останній місяць. Я шокований. Панове, ота вся сирена про ракетний обстріл — то не просто так… Чуєте сигнал — ховайтесь. Не кваплячись, матюкаючись, але ховайтесь».

Вінничанка Liudmyla Fomich опублікувала звернення вінницького льотчика до мешканців нашого міста. Джерело у ньому вказала. Опублікуємо й ми ці слова.

Вони важливі. Бо дають інформацію про те, чому вінничанам варто сумлінно дотримуватися правил повітряної тривоги — щоразу, як звучать сирени, спускатися в укриття.

Допис льотчика з Вінниці

«Бережіть себе!

Відео дня

Доброго дня. Сьогодні був у дома перший раз з початку війни і другий раз за останній місяць. Я шокований. Панове, ота вся сирена про ракетний обстріл, то не просто так. Її подаємо ми. По нашій команді її включають. Люди сидять під боком у ворога із увімкненою РЛС, щоб вчасно виявити пуск ракети з літака або балістичної. За секунду передають цю інфу нам, а за дві секунди ми даємо сигнал і вмикаються сирени.

Ми очі обдерли об монітори, бо віримо, що наша робота комусь може врятувати життя. Вчора вечором ракета випущена з літака, який був трохи вище Житомира, впала за Черепашинцями. Пролетіла 300 км і не долетіла 30 до Вінниці. Ми збили крилату ракету за масложиром і кацапський су25 за Калинівкою, і це все летіло вам на голови і вмикалась сирена...

Але вінничанам байдуже... вони не бояться... після сирени ніхто в місті і не думає ховатись... жесть б…ь. Гуляють з дітьми на вулиці, стоять на перехрестях і точать ляси... всім насрати на те, що ми зі шкури вилазимо, щоб дати їм +10 хвилин фори, щоб сховатись...

Ви що, дійсно настільки вірите в свій фарт і режим бог,а що можите сміливо дивитись ракетній загрозі в обличчя?

Так, тривог було багато, і нічого не прилітало, ми працюємо, але це не означає, що наступна ракета пройде теж мимо, в ракет немає пам'яті і вони не знають, що треба промазати і на цей раз також. Чуєте сигнал  ховайтесь. Не кваплячись, матюкаючись, але ховайтесь. 33 промахи в минулому не гарантує 33 промахи в майбутньому».


Читайте також:

Що робити, якщо поруч вибухнуло, є загроза обвалу будинку або ж впав нерозірваний снаряд?

Де збирають або пропонують допомогу? Перевірені оголошення про воєнні потреби Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up