«Ангелам» присвячується. Вінницький гурт «Пан Карпо» випустив новий відеокліп

«Ангелам» присвячується. Вінницький гурт «Пан Карпо» випустив новий відеокліп
Військовий ЗСУ, лідер гурту та автор пісні «Ангелам» Віктор Негур присвятив роботу всім полеглим друзям і побратимам
  • Відомий вінницький гурт «Пан Карпо» випустив новий кліп «Ангелам»
  • Лідер гурту та автор пісні Віктор Негур присвятив роботу всім полеглим друзям і побратимам.

В останній день червня вінницький гурт «Пан Карпо» випустив новий відеокліп «Ангелам». Музиканти приурочили роботу Героям, які віддали життя за Україну.

— Важкі часи породжують важкі пісні, — говорить лідер гурту Віктор Негур. — Від 24 лютого 2022 року ми втратили дуже багато українців — наших братів і сестер. Цей біль і відчай вийшов з мене словами та музикою, так з'явилась пісня «Ангелам». Ця робота присвячується всім полеглим друзям і побратимам.

Відео дня
v class="video-block">

Гурт під назвою «Пан Карпо» — найбільш драйвовий гурт Поділля. За короткий час свого існування зумів завоювати визнання великої кількості людей завдяки драйвовим, запальним пісням. Крім того, що учасники активно займаються записом музичних композицій, колектив запрошують на безліч різних заходів.

У 2019 році Вінницький гурт «Пан Карпо» виконав на сцені авторську пісню «Пес десь», чим запалив публіку та отримав чотири «так» від суддів.

Тоді соліст гурту Віктор Негур розповів, що він певний час видавав себе за українського артиста DZIDZIO. Чоловік перевдягався під виконавця та співав його хіти на корпоративах. Проте на один з концертів прийшов сам артист і попросив більше його не пародіювати. Тоді в Віктора Негура з'явилася ідея створення гурту «Пан Карпо».

З початком повномасштабного вторгнення «Пан Карпо» давав концерти як в Україні, так і за кордоном, та долучався до збору коштів на потреби Збройних сил України. Перший рік великої війни лідеру гурту Віктор Негур воював на волонтерському, з квітня 2023 він служить в лавах ЗСУ, але продовжує допомагати бійцям на фронті.

 

Читайте також:

«Волю гарнізону Маріуполя»: у Вінниці відбулася фотовиставка на підтримку полонених захисників

Поранений з Оленівки: дружина азовця досі не знає, де знаходиться її полонений чоловік

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up