10000 гривень можна виграти на Всеукраїнському конкурсі молодих джазових виконавців у Вінниці! Прийом заявок – до 11 вересня

10000 гривень можна виграти на Всеукраїнському конкурсі молодих джазових виконавців у Вінниці! Прийом заявок – до 11 вересня

* Взяти участь у конкурсі можуть юні джазові таланти зі всієї України віком до 21 років.

* Крім володаря Гран-прі будуть визначені переможці у кожній віковій категорії у номінаціях «вокал» та «інструментальна музика», які від мера Вінниці та міської ради отримають по 8 тисяч гривень.

- Всеукраїнський конкурс молодих джазових виконавців у рамках Міжнародного фестивалю VINNYTSIA JAZZFEST-2018 пройде вже всьоме, - розповідає продюсер VINNYTSIA JAZZFEST, заслужена артистка України Ірина Френкель. – Конкурс популяризує джаз серед дітей та молоді і за сім років проведення надав путівку в багатогранний світ професійного джазу багатьом юним талантам. Наші минулорічні переможці сьогодні успішно презентують Україну на всесвітньовідомих джазових фестивалях та форумах. 

Цьогоріч учасниками конкурсу можуть стати: інструментальні ансамблі у складі до 4 осіб; вокальні ансамблі у складі до 6 осіб та окремі виконавці.

Всі змагатимуться у двох вікових категоріях: молодшій (діти до 15 років) і середній (від 16 до 21 року).

Відео дня

Номінації: «вокал» (сольний спів, вокальна група) та «інструментальна музика» (соліст в інструментальному супроводі, інструментальна група).

Перший тур конкурсу стартував 17 серпня і триватиме до 11 вересня.

Саме до цього часу всі бажаючі взяти участь у конкурсі мають надіслати на електронну пошту оргкомітету [email protected]:

1. заповнену заявку учасника;

2. резюме колективу чи виконавця (не більше однієї сторінки);

3. відеозаписи двох композицій: джазовий стандарт у власній транскрипції та вільну композицію (п’єсу, імпровізацію) у форматі mp4. Загальний час звучання двох композицій – не більше 10 хвилин; 

4. дві кольорові фотографії (в електронному вигляді);

5. ксерокопії свідоцтва про народження чи паспорта, ксерокопію ідентифікаційний коду.

Під час другого туру (живі прослуховування) учасники будуть виконувати джазовий стандарт з відбіркового туру, одну композицію на власний вибір та народну або національну мелодію у джазовій інтерпретації.

Виступи учасників буде оцінювати професійне журі, що складається з провідних джазових фахівців України та з-за кордону.

Головою журі цьогорічного конкурсу буде зірка світової джазової сцени, культовий барабанщик Павєл Файт (Чехія).

Як повідомляють організатори, виступи конкурсантів журі будуть оцінювати за наступними критеріями: 

* ритмо-інтонаційна якість виконання;

* оригінальність аранжування; 

* індивідуальність творчих прийомів; 

* різноманітність, складність музичного рішення; 

* використання елементів національного мелосу.

Гала-концерт VII Всеукраїнського конкурсу молодих джазових виконавців за участю переможців та спеціально визначених журі учасниками другого туру відбудеться 20 вересня у Вінниці у концерт-холі «Моnt Blanc» (вул. Соборна, 34).

Володарю Гран-прі дістанеться 10000 гривень, а переможці кожної номінації відповідної вікової категорії отримають премії-винагороди по 8000 гривень від міського голови Вінниці Сергія Моргунова та виконавчого комітету Вінницької міської ради.

Кожен учасник конкурсу також отримає запрошення на ексклюзивну джазову pre-party фестивалю VINNYTSIA JAZZFEST-2018.

Засновник конкурсу - Вінницька міська рада.

Співорганізатор - Центр концертних та фестивальних програм. 

Фото Максима Кушки.

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up