Карантин у школах Вінниці. З понеділка змінять правила відвідування

Карантин у школах Вінниці. З понеділка змінять правила відвідування
  • З понеділка, 29 листопада, змінюються правила відвідування вінницьких шкіл. 
  • Учні 5-11 класів переходять на змішану форму навчання

З 29 листопада у Вінницькій громаді 1-4 класи навчатимуться надалі офлайн. Учнів 5-11 класів, де понад 20 осіб, ділитимуть на дві підгрупи з відвідуванням кожної по черзі через тиждень. Відповідне рішення прийняла міська комісія ТЕБ та НС.

Як йдеться у протоколі на сайті міськради, класи, в яких більше 20 осіб, ділитимуть на дві підгрупи з відвідуванням кожної з підгруп по черзі тиждень навчальних занять у школі.

— Здійснювати організацію освітнього процесу для учнів 5-11 класів у змішаній (комбінованій) формі згідно з затвердженим розкладом навчальних занять у закладах освіти, yci працівники яких мають документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, негативний результат тестування методом ПЛР, або одужання особи від зазначеної хвороби, — йдеться у протоколі.

Відео дня

Учні 1-4 класів продовжать навчатися у звичному режимі, згідно із затвердженим розкладом занять.

Попередньо до навчання наживо могли повернутися заклади де 100% працівників отримали дві дози щеплення, мають довідку про одужання або негативний ПЛР-тест. Але тепер урахували ще деякі категорії працівників. Зокрема, врахували працівників, які мають протипоказання проти щеплень, а також працівники, які наразі не залучені до освітнього процесу — перебувають у відпустці або на лікарняному.

 

Читайте також:

«А шість років Вас все влаштовувало?». Як ми рятували родину від сімейного насилля

У «червоній» зоні субсидії збільшили на 50%. Як вінничанам переоформити виплати?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (34)
  • Юлия Глива

    Концерти збирати то повні зали, а знання дітям то 🤬
  • Ніна Бендовська

    Нет слов
  • Ірина Сороколіта

    А вчителям змішана форма теж тааааак подобається.... просто капець...

    Елена Мартынова reply Ірина Сороколіта

    Кто не работал учителем, тот не поймёт)

    Ірина Сороколіта reply Ірина Сороколіта

    Елена Пугач я проводжу паралельно і для тих хто в школі, і для тих хто вдома!!! Ви прийдіть і попрацюйте так тиждень! Заповнюючи електронний журнал, ще існує і паперовий, перевіряючи роботи, які надіслані в електронному вигляді! Бігаючи з ноутбуком та графічним планшетом по класах!!!Повезе, якщо гарний інтернет і друга половина учнів підключилися з дому (не факт, що вони там за кадром не сплять). А матеріал потрібно дати і тим і цим, що в класі. А ще круто, коли контрольна робота припадає на цей період!!!  А щоб завтра провести урок, потрібно його запланувати наперед, щоб діти знали, що він відбудеться! Не знаєте як воно з середини, не засуджуйте!!!

    Галина Ковальчук-Осадчая reply Ірина Сороколіта

    Бідні ці батьки..нічого тут не скажеш..

    Елена Пугач reply Ірина Сороколіта

    Ірина Сороколіта Звісно подобається !!!
    Що рвати горло на 30-35 дітей , а так 15-17 .
    А зарплата  в повному об'ємі.
    Якщо б давали 50% зарплати , то вчителі кричали , що їм така форма навчання не підходить , так нехай батьки після роботи пояснюють , а ще краще наймають таких , як вони вчителів в репетитори!!!
  • Люда Лаппо

    🤬🤬🤬🤬

keyboard_arrow_up